Šutanovac: Mišković je čist, narod mu zamera što je bogat!
Foto: Dado Đilas

U odbrani tajkuna

Šutanovac: Mišković je čist, narod mu zamera što je bogat!

Politika -
To je medijski spin koji treba da motiviše građane koji zameraju Miškoviću što je bogat čovek i tužilastvo i sud nemaju ama baš ništa da mu zamere osim bogatstva, smatra Šutanovac

BEOGRAD - Visoki funkcioner Demokratske stranke Dragan Šutanovac još jednom je stao u odbranu najmoćnijeg srpskog tajkuna i čoveka protiv kojeg se vodi proces zbog višemilionskih finansijskih malverzacija Miroslava Miškovića.

Na konstataciju da se u javnosti stvara atmosfera da građani biraju između "tajkuna i Vučića", Šutanovac je, gostujući u "Utisku nedelje", rekao da je to medijski spin koji treba da motiviše građane koji zameraju Miškoviću što je bogat čovek.

Po Šutanovcu to znači da tužilastvo i sud nemaju ama baš ništa da zamere Miškoviću osim bogatstva. Ovo nije prvi put da je Šutanovac stao u odbranu Miškovića.

Poznato je da je na čuvenoj sednici Predsedništva DS, na kojoj su i njen bivši lider Tadić i mnogi drugi istaknuti funkcioneri DS digli ruke od Đilasa i DS, Šutanovac besno kritkovao državu i državne organe jer ne puštaju Miškovića i Dragana Đurića da dišu i slobodno rade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track