KONVENCIJA SNS U BG Vučić: Neće biti ni kriminala ni ukrajinskog scenarija u Srbiji!

Predizborni skup

KONVENCIJA SNS U BG Vučić: Neće biti ni kriminala ni ukrajinskog scenarija u Srbiji!

Politika -
"Ekstremisti žele da se ekonomski napredak zaustavi. Ali ja neću da ćutim", rekao je lider SNS
1 / 6 Foto: Sns Konvencija Printskrin

BEOGRAD - Oni koji žele ukrajinski scenario moraju da znaju da to ovde neće moći. A, plašim se da je to ono što tajkuni i njihovi prijatelji žele. Žele haos u Srbiji. E to neće moći, rekao je lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na današnjoj predizbornoj konvenciji u prepunoj Hali sportova.

18.00 - "Video sam da su negde su na mojoj slici napisali "16. mart - gotov je!" Ja im ništa slično ne poručujem. Ali naš odgovor, naš najjači odgovor će se čuti tog 16. marta. Pristojnu Srbiju oni ne mogu da pobede. I zato svom snagom za nova radna mesta, za reforme, za našu Srbiju", rekao je Aleksandar Vučić na kraju konvencije SNS u Hali sportova.

17.58 - Prema njegovim rečima jedino ova koalicija jedino snažna srpska ekonomija može da zaštititi srpskog penzionera.

"Ekstremisti žele da se ekonomski napredak zaustavi. Ali ja neću da ćutim", rekao je lider SNS.

"Oni koji žele ukrajinski scenario moraju da znaju da to ovde neće moći. A, plašim se da je to ono što tajkuni i njihovi prijatelji žele. Žele haos u Srbiji. E to neće moći!", rekao je Vučić

17.47 -Ne želimo da obmanjujemo i lažemo ljude. Korupcija davi Srbiju, ona je problem za naš pravosudni sistem, za našu ekonomiju, rekao je Vučić.

Izvinjavam se hiljdama ljudi koji su ispred dvorane koji moraju da nas gledaju na video bimu. Hoću da iskoristim priliku da se zahvalim svima vama. Pre svega našim koalicionim partnerima koji su nam pomogli da zajednički iznesemo teret. I želim da se zahvalim svim mojim prijateljima u SNS, rekao je lider naprednjaka Aleksandar Vučić.

17.39 - "Odigrao sam mnogo utakmica, ali sada je pred nama najbitnija utakmica koju nesmemo da izgubimo. Moramo da promenimo ono što nije valjalo. Želimo da unapredimo stvari", rekao je ministar sporta Vanja Udovičić.

On je pozvao sve građane da u što većem broju izađu da glasaju i da podrže SNS i budućeg premijera Aleksandra Vučića.

17.36 - Oni koji napadaju Vučića nisu bezopasni i naivni. Oni u svojim rukama drže veliki kapital. Oni već prete ukrajinskim scenarijem. Aleksandra će napasti i narko demokrate i narko patriote. Granitna stena mora biti narod da se ti napadi odbiju jer Vučić neće moći sam, rekao je prof dr Zoran Dragišić.

17.33 - "Počinje novi period za Beograd, neće biti više tajkuna koji su uzimali što su mogli. Pozivam vas da ozađete 16. marta. Potreban nam je svaki vaš glas. Potrebna nam je ubedljiva pobeda. hajde da zajedno stvaramo budućnost u koju verujemo", rekla je Zorana Mihajlović.

17.27 - Ovde sam sa vama jer sam vaš prijatelj i zato što podržavam politiku Aleksandra Vučića, rekao je Franko Fratini.

"Evropski proces će biti završen tek kad Srbija postane punopravni član EU", rekao je Fratini.

On je istakao da je jedna od vizija Vučića borba protiv nezaposlenosti.

"Ovo je borba za vašu decu i vaše unuke. Nadam se da će Aleksandar Vučić biti premijer nove vlade", rekao je Fratini.

17.23 - Lider SDPS Rasim Ljajić rekao je da su penzioneri u velikom broju prepoznali da samo ova koalicija i njen lider Aleksandar Vučić mogu da zaštite njihove interese.

"Izađite u što većem broju da ta pobeda bude što ubedljivija. Glasajte da za broj 1", rekao je Ljajić

17.17 - Pred nama je borba za svako radno mesto i borba za nove investicije, rekao je potpredsednik SNS Nebojša Stefanović.

"Dragan Đilas kaže za sebe da nije bogat čovek. Njemu očigledno nije dovoljno 38 milijardi koje je uzeo od vas. Zato traži još jedan mandat", rekao je Stefanović.

17.10 - Aleksandar Vučić stigao na predizborni skup SNS u Halu sportova

17.08 - Pristalice i simpatizeri SNS pristigli u ogromnom broju u Halu sportova

http://www.youtube.com/watch?v=On4dJq0cCJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track