SAMO PET STRANAKA PRELAZI CENZUS: Kladionice objavile kvote za izbore!

Zaradite pare na izborima

SAMO PET STRANAKA PRELAZI CENZUS: Kladionice objavile kvote za izbore!

Politika -
Da biste zaradili 100 dinara u slučaju da Aleksandar Vučić postane premijer, potrebno je da uplatite čak 5.000 dinara

Samo pet stranaka proći će cenzus na izborima 16 marta! Za parlamentarne i izbore za odbornike u Skupštini grada Beograda ljubitelji kladionica već mogu da ulože svoj novac na ishode. Kladionice prognoziraju da će pet izbornih listi skoro sigurno preći cenzus - SNS, SPS, DS, NDS i DSS - dok je LDP na ivici.

Kada se kladite, eventualni dobitak se računa jednostavno: vaš ulog puta kvota. Što je neko veći favorit, to mu je kvota manja, jer kladionice ne žele da izgube mnogo novca. Zato mnogi vole da se klade na autsajdere, jer kada se iznenađenje dogodi - eto većeg dobitka.Ukratko, da biste zaradili 100 dinara u slučaju da Aleksandar Vučić postane premijer, potrebno je da uplatite čak 5.000 dinara (i da se pomolite da, kad pobedi na izborima, sadašnji vicepremijer ne napravi politički manevar i postavi vanstranačku ličnost u premijersku fotelju). Na toliki ulog, kladionica bi vam, kad Vučić i zvanično postane predsednik Vlade, isplatila 5.100. A sada o strankama. Evo kako stvari stoje sa kladioničarskim ponudama za izbore u Beogradu. Procedura koja je stavljena pred ljubitelje klađenja je jednostavna: treba da izaberu da li će neka stranka premašiti ponuđenu granicu glasova ili podbaciti. (Umesto punih naziva lista, stavili smo samo vodeće stranke ukoliko je reč o koalicijama ili pokretima koje su uzeli neka druga imena za ove izbore). Kladionica Mozzart nudi povoljnije kvote 1,85 i na promašaj i na prebačaj ponuđene granice, dok MeridijanBet nudi uglavnom 1,75, ponegde i 1,8. Stranka Granica (MeridianBet) Granica (MozzartBet)

Srpska napredna stranka 42% 43,7%Socijalistička partija Srbije 13,3% 13,6%Demokratska stranka 8,8% 8,5%Nova demokratska stranka 7,1% 7,3%Demokratska stranka Srbije 6,9% 6,6%Liberalno demokratska partija 5,2% 4,8%Dveri 4,4% 3,6%Ujedinjeni regioni Srbije 3,2% 3,5%Srpska radikalna stranka 3% 3,3%

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track