ŠIRI SE: Popovićevoj stranci prilaze saborci iz DSS
Foto: Nemanja Pancic

Bivši Koštuničin potpredsednik pravi bazu

ŠIRI SE: Popovićevoj stranci prilaze saborci iz DSS

Politika -
Njemu su prišli su Zoran Vidanović, predsednik opštine Niška Banja, ali i Bojana Božanić, bivša poslanica DSS iz Čajetine, i Jovan Palalić, nekadašnji poslanik DSS iz Bačke Palanke, šef Izvršnog odbora i član Predsedništva te stranke

BEOGRAD - Srpskoj narodnoj partiji Nenada Popovića priključuje se sve više funkcionera iz DSS. Kako Kurir saznaje, njemu su prišli su Zoran Vidanović, predsednik opštine Niška Banja, ali i Bojana Božanić, bivša poslanica DSS iz Čajetine, i Jovan Palalić, nekadašnji poslanik DSS iz Bačke Palanke, šef Izvršnog odbora i član Predsedništva te stranke.Vidanović potvrđuje da je odlučio da se priključi novoj političkoj organizaciji jer je Popović mnogo uradio za državu i njene građane.- Priključiću se „narodnjacima“ jer se program partije neće baviti visokom politikom, već privrednim i finansijskim oporavkom države i građana. Verujem da će na budućim izborima stranka uspeti da dobije dovoljnu podršku i priliku da kvalitetne ideje sprovede u delo - kaže Vidanović.- Nema nijednu mrlju u radu i nije se obrukao u javnom i političkom životu. Tek kada se ostvario kao uspešan privrednik, rešio je da se politički aktivira i iskustva da podeli zarad prosperiteta države - navodi Vidanović.

Branko RadunPARTIJA IMA PERSPEKTIVUPolitički analitičar Branko Radun smatra da Popovićevi „narodnjaci“ imaju solidnu perspektivu ako istraju u nacionalnoj orijentaciji, koju je negovao i DSS, ali uz moderan, dinamičan pristup.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track