Cecina majka u izbornoj trci
Foto: KURIR

Političke ambicije Veličkovića

Cecina majka u izbornoj trci

Politika -
Mirjana Veličković treća na izboroj listi SPS-PUPS-JS u Žitorađi, a njen suprug bori se za mesto predsednika opštine

BEOGRAD - Porodična vladavina!

Mirjana Veličković, majka folk zvezde Svetlane Ražnatović, kandidat je Dragana Markovića Palme za odbornika u opštini Žitorađa, otkriva Kurir! Ona je, kako kaže, na visokom trećem mestu na listi SPS-PUPS-JS, dok će se Cecin otac Slobodan ponovo boriti za mesto predsednika opštine.
- Slobodan je prvi na listi, a ja treća. On je bio predsednik Skupštine opštine u dva mandata - kaže namVeličkovićeva. Dodaje da i ona ima političko iskustvo, jer je već bila i odbornik i zamenik predsednika Skupštine opštine.

Zbog muža ušla u politiku

Mirjana Veličković izabrana je za zamenika predsednika SO Žitorađa 2007. godine, i to na predlog DS, SRS i NS. Ona je tada bila član Stranke srpskog jedinstva, koju je osnovao njen pokojni zet Željko Ražnatović Arkan, a tada vodio Borislav Pelević. Veličkovićeva je tada kazala da je u politiku ušla na nagovor supruga.
Na pitanje da li imaju Cecinu podršku za učešće na izborima, Veličkovićeva kaže da njena ćerka i ne zna da je na listi.
- Nećemo Cecu u to da mešamo, nju politika ne zanima! Još joj samo to fali, ionako ne može normalno da živi, a ni novinari je ne ostavljaju na miru. Još ne zna da sam na listi, reći ćemo joj kad dobijemo izbore. Znate kako se kaže: „Prvo skoči, pa reci hop“. Tako i ja neću ništa da pričam dok ne pobedimo. A Ceci ću reći kad se vidimo ovih dana - kaže nam ona. I pričala bi, dodaje, još, ali „ima mnogo posla, mora da sprema tribinu“.
Inače, Mirjana Veličković (61) učiteljica je u penziji, a njen suprug Slobodan VKV trgovac. On je bio predsednik SO Žitorađa do septembra 2003. godine, kada je na osnovu odluke Vlade Srbije raspuštena vlast u toj opštini i uvedena prinudna uprava.

Mirjana Veličković Mirjana Veličković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track