Gašić: Učinićemo sve da premijer Vučić bude bezbedan
Foto: Dragana Udovicic

Ministar odbrane

Gašić: Učinićemo sve da premijer Vučić bude bezbedan

Politika -
Upitan da li deli zabrinutost ministra za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Aleksandra Vulina za bezbednost premijera, ministar odbrane je rekao: "Da, naravno"

BEOGRAD - Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da deli izraženu zabrinutost za bezbednost premijera Srbije i dodao da će biti sve učinjeno da Aleksandar Vučić bude bezbedan.

Upitan da li deli zabrinutost ministra za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Aleksandra Vulina za bezbednost premijera, Gašić je rekao: "Da, naravno".

"Učinićemo sve da premijer bude bezbedan", rekao je Gašić prilikom uručenja donacija porodicama ugroženih pripadnika vojske u poplavama.

Vulin je ranije izjavio da se plaši se za bezbednost premijera, a da ga brutalan napad na Vučićevog brata nije iznenadio, jer je tome prethodila višemesečna kampanja protiv cele porodice predsednika vlade.

"Mnogima ne odgovara da Srbija ima premijera koji ima veliku podršku u narodu, te se zato sa Vučićem obračunavaju napadima na njegovu porodicu", rekao je Vulin, navodeći da se pokazalo da je nositi prezime Vučić možda najopasnija stvar u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track