ANTIĆ PREŽIVEO LEDENICU: Idem u crkvu da zapalim sveću!

Ministar energetike umalo nastradao

ANTIĆ PREŽIVEO LEDENICU: Idem u crkvu da zapalim sveću!

Politika -
Socijalisti Aleksandru Antiću, dok je davao izjavu za medije, pala ogromna ledenica na glavu. Od siline udarca srušio se na zemlju, a život mu spasao šlem

BEOGRAD - Ministar energetike Aleksandar Antić juče je umalo nastradao u Majdanpeku kad ga je ogromna ledenica udarila u glavu.

Život mu je spasao šlem koji je u tom trenutku nosio. Tokom davanja izjave za televiziju N1 o situaciji sa strujom u Majdanpeku, na prvog čoveka energetike obrušila se ogromna ledenica, koja ga je bacila na zemlju.

http://www.youtube.com/watch?v=a4rja9zZQnU

Od siline udarca ministru se polomio šlem i pao je na zemlju, ali mu ga je direktor „Elektromreže Srbije“ Nikola Petrović brzo dodao.- Čoveče, šlem ti je spasao život - poručio mu je direktor EMS, dok je Antić u šoku samo kazao: „Auuu, dobro sam, dobro sam“.

U izjavi za Kurir ministar kaže da ga je bog pogledao.- Sva sreća pa sam imao šlem na glavi. Nisam povređen, imam samo čvorugu na glavu i nastavio sam da radim. Evo, kad završim posao, ići ću u crkvu da zapalim sveću. Nisam išao kod lekara, nije bilo potrebe. Sve se dobro završilo, od moje glave mnogo je važnije da se situacija u Majdanpeku sredi - rekao je Antić.

Drugi pehKOLIMA SLETEO S PUTAOvo je drugi ministrov peh za mesec dana. Ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić doživeo je saobraćajnu nesreću na magistralnom putu između Negotina i Zaječara vraćajući se iz Kladova, gde je otvorio treću solarnu elektranu u Srbiji. Tada su ministar i vozač, srećom, zadobili samo lakše povrede. Antić je tada za Kurir izjavio da je ugruvan, ali da je, na sreću, živ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track