Palma: Političari uvek moraju da ispune sva svoja obećanja

Dragan Marković na Badnje veče

Palma: Političari uvek moraju da ispune sva svoja obećanja

Politika -
Istakao je da je najteže nešto obećati ispred crkve, te da je svako svoje obećanje dosad dao kao da je to činio na tom mestu

BEOGRAD - Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine opštine Jagodina, poručio je da političari ne mogu građanima samo da čestitaju praznike i misle to je dovoljno, već da moraju da ispune ono što su obećali!- Treba čestitati, ali je najvažnije realizovati obećanje - rekao je Palma obraćajući se prisutnima na paljenju badnjaka u njegovom rodnom selu Končarevu.Istakao je da je najteže nešto obećati ispred crkve, te da je svako svoje obećanje dosad dao kao da je to činio na tom mestu.- Zato sve što obećam, to i realizujem. Danas se neki žale. Građani mogu da se žale, ali političari nisu tu da se žale, već da rade - rekao je Marković i naveo da građani Srbije imaju sve manje strpljenja za uslove Evropske unije.Marković je ocenio da je u svakom gradu u Srbiji sve više ljudi koji se raduju samo za Uskrs i Božić.- Moramo da pomognemo tim ljudima da se više dana u godini raduju, a to ćemo uraditi samo ako se budemo borili protiv bele kuge i zapošljavali mlade ljude - zaključio je on.

Inače, tradicionalno paljenje badnjaka organizovano je ispred nove Crkve Svetog Jovana, koja je još u izgradnji, a koju finansira upravo Marković s porodicom.(B. K)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track