Političari odgovaraju na Kurirovo pitanje dana

Izbori 2012.

Političari odgovaraju na Kurirovo pitanje dana

Politika -

Da li dolazak Šešelja može nešto da promeni na političkoj sceni?

Mileta Poskurica, SNS

- Mislim da ne može. Možda će to biti vetar u leđa SRS jer vode kampanju tako što napadaju SNS. To je pogrešno, treba da se fokusiraju na svoj program i ideje, a ne na napade, tako da mislim da Šešeljev dolazak neće nešto promeniti. Šešelj treba što pre da se vrati jer ljudima sa ovih prostora ne treba tamo da se sudi na onakav način.

Zlata Đerić, NS

- Šešeljev dolazak neće ništa bitno promeniti. Javnost je već formirala stav pred izbore, tako da tu neće moći nešto mnogo da utiče, a nema ni pravo nastupa. Dakle, njegov dolazak će značiti njegovoj porodici, ali na političku scenu neće bitno uticati.

Željko Tomić, DSS

- Vojislavu Šešelju želim dobro zdravlje i slobodu, i to odmah. Ali mučno mi je da gledam kako Tadićeva vlast jednog od svojih najvećih protivnika pretvara u svoju batinu. Znamo da od njegovog izlaska nema ništa.

Vlatko Ratković, DS

- Dolazak Vojislava Šešelja sigurno će SRS dati novi polet, zamah u kampanji. Kod radikala će stvoriti novi entuzijazam. E sad, koliko će to nominalno uticati na ishod izbora - to je enigma.

Momo Čolaković, PUPS

- Mislim da da. On je lider jedne stranke, a i mnogo građana deli njegovo mišljenje o Hagu. Njegov dolazak može uticati na rejting SRS, a u tom smislu i na političku scenu Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track