Nikolić: Bez izbora na Kosovu

Predsednik naprednjaka u Novom Pazaru

Nikolić: Bez izbora na Kosovu

Politika -
On je rekao da bi dve kosovske opštine - Zvečan i Zubin Potok, mogle da formiraju opštinska veća i bez formalnog sprovođenja glasanja, na osnovu rezultata parlamentarnih izbora u Srbiji.

NOVI PAZAR - Lepo dočekan!Predsednik SNS Tomislav Nikolić posetio je juče Novi Pazar a njegov domaćin iz Bošnjačke narodne stranke Mujo Muković odveo ga je i u čuvenu ćevabdžinicu „Šadrvan“.

- Želim da Novom Pazaru vratim stari sjaj, a da mi živimo zajedno kao ljudi, da se ne delimo ni po veri ni po naciji. Svako ko veruje u boga za mene je dobar čovek - rekao je Nikolić Bošnjacima koji su ga dočekali ispred ćevabdžinice.

On je obišao i kuću Rifata i Samira Kardovića, gde je ugošćen mantijama i baklavama.

- U Novom Pazaru danas se nije čula ni reč protiv Tome. To je znak da je on među Bošnjacima prihvaćen - rekao je Muković.

Nikolić je ocenio da 6. maja ne treba organizovati lokalne izbore na severu Kosova i dodao da bi dve kosovske opštine - Zvečan i Zubin Potok, mogle da formiraju opštinska veća i bez formalnog sprovođenja glasanja, na osnovu rezultata parlamentarnih izbora u Srbiji.

- Sve partije koje budu učestvovale na izborima u Srbiji imale bi srazmerno pravo da učestvuju u tim opštinskim većima - rekao je lider naprednjaka.

(Z. Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track