Vulin: Zamolio sam premijera da vodi računa o bezbednosti
Foto: Fonet

Uoči odlaska u Potočare

Vulin: Zamolio sam premijera da vodi računa o bezbednosti

Politika -
Ministar je apelovao na "domaćine" da vode računa o tome da se ne pojave neke organizacije koje će vređati premijera Vučića poručivši da, "kako se odnose prema predsedniku Vlade Srbije, tako se odnose i prema srpskom narodu"

BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da je "dobro za Srbiju i velika stvar što premijer Aleksandar Vučić ide na komemoraciju u Potočare", ali da ga je zamolio da vodi računa o svojoj bezbednosti više nego inače.

"Zamolio sam ga da vodi računa o svojoj bezbednosti više nego inače, ali je on rekao da ga to ne zanima", rekao je Vulin za TV Pink. On je apelovao na "domaćine" da vode računa o tome da se ne pojave neke organizacije koje će vređati premijera Vučića poručivši da, "kako se odnose prema predsedniku Vlade Srbije, tako se odnose i prema srpskom narodu".

Srbija poštuje žrtve i njen predsednik vlade je prvi lider u regionu koji je imao hrabrosti da kaže da ne da svoj narod koji nije genocidan, ali da to ne znači da se neće pokloniti na groblju drugog naroda, rekao je Vulin i dodao da državnik radi ono što je dobro za njegov narod. Vulin je rekao da Srbija ne može za ono što se dogodilo u Srebrenici da prihvati reč genocid za narod Jasenovca, Jadovna, Bratunca, koji je stradao u "Bljesku" i "Oluji".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track