SPREMNI ZA IZBORE: Milenko Jovanov pojačanje SNS-a!
Foto: Tanjug / Sava Radovanović

Zorana Mihajlović predstavila novog člana

SPREMNI ZA IZBORE: Milenko Jovanov pojačanje SNS-a!

Politika -
Govoreći o novom člnau SNS-a Jovanovu, Mihajlović je rekla da njegovo predstavljanje nije predizborna taktika, a da će on kao mlad, vredan i obrazovan čovek zajedno sa napređnacima raditi na tome da Srbija bude moderna, razvijena zemlja
1 / 5 Foto: Tanjug / Sava Radovanović

BEOGRAD - Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da u toj stranci nije bilo razgovora o datumu pokrajinskih i lokalnih izbora, ali da se naprednjaci za to spremaju svaki dan, jer je Vojvodina kao i Srbija treba da ide napred.

"Naše je mišljenje da je Vojvodini potreban premijer koji zna gde mu je radno mesto i ljudi koji su spremni da rade dan i noć", rekla je Mihajlović.

Mihajlović, koja je na konferenciji za novinare predstavila novog člana SNS-a - bivšeg potpredsednika DSS-a i predsednika vojvodanskog odbora te stranke Milenka Jovanova, rekla je da je SNS svakog trenutka spremna za izbore, jer Vojvodina godinama stagnira.

"Mi želimo da cela Srbija ide napred", poručila je Mihajlović, navodeći da u stranci nije bilo razgovora o datumu pokrajinskih izbora, ni o tome da li će biti održani istovremeno sa lokalnim.

Ona je istakla da premijer i svi članovi vlade rade na reformama u Srbiji koje su, kako kaže potrebne i Vojvodini.

Govoreći o novom člnau SNS-a Jovanovu, Mihajlović je rekla da njegovo predstavljanje nije predizborna taktika, a da će on kao mlad, vredan i obrazovan čovek zajedno sa napređnacima raditi na tome da Srbija bude moderna, razvijena zemlja.

Jovanov je, navodeći da je DSS napustio pre tri meseca, rekao da motiv za njegov ulazak u SNS nisu izbori, već želja da se zaustavi propadanje Vojvodine.

"Da li će izbori biti pred kraj godine ili ne - videćemo. Pokrajinska vlast bi najradije ukinula izbore i to se vidi po tome što sve propada, ni u šta se ne ulaže, osim 300 miliona u borbu protiv komaraca, koja takođe ne uspeva", rekao je Jovanov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track