Katarina, sviđaš mi se, a ja tebi?

Dušan Bajatović iskoristio kampanju za udvaranje

Katarina, sviđaš mi se, a ja tebi?

Politika -
Šef vojvođanskog SPS umesto predizbornog spota snimio rijaliti-šou, u kom stiže i da izjavi ljubav Katarini Šišmanović

BEOGRAD - Udvara se i u kampanji!Dušan Bajatović, lider vojvođanskih socijalista i kandidat za pokrajinskog premijera, odlučio se za nov vid predizbornog spota, i to u rijaliti-formatu. U snimljenom spotu, koji traje skoro četiri minuta, birači će moći da vide kako izgleda radni dan Dušana Bajatovića. U moru radnih obaveza, Bajatović je značajan deo svog rijalitija posvetio i svojoj simpatiji, voditeljki Katarini Šišmanović.

Priča o lepoj voditeljki pojavljuje se u delu spota pod naslovom „Žene“, a Bajatović priznaje da mu je ona „baš legla na srce“. Inače, on o Katarini priča u nonšalantnom tonu, s prednjeg sedišta službenog automobila.

- Ja sam tu devojku upoznao na Televiziji Pink i kad sam je prvi put video, dobro smo se zezali. Nažalost, posle emisije se nikad nismo videli iako smo u javnosti razmenili nekoliko izjava. Možda bi je trebalo pozvati i pitati je da li se i ja njoj sviđam kao ona meni - izjavio je Bajatović.

Direktora Srbijagasa“ inače bije glas poželjnog neženje, a u ovom predizbornom rijalitiju on dodatno pokazuje svoje kvalitete kao čovek koji stiže sve i svuda.

Katarina je na potezu.

(R. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track