Ljajić: Patriota je onaj ko zapošljava ljude

Ljajić sa predizbornog skupa u Vrnjačkoj Banji poručio

Ljajić: Patriota je onaj ko zapošljava ljude

Politika -
On je dodao da su predstavnici sindikata koji su kandidati SDPS za narodne poslanike jasan pokazatelj da će ta stranka u fokus svog delovanja staviti borbu za prava radnika

VRNJAČKA BANJA - Rad je najvažniji.Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić ocenio je u Vrnjačkoj Banji da samo ekonomski jaka država može da se bori za svoje interese, a da slabe uvek podležu međunarodnim pritiscima.

On je na predizbornom skupu u Vrnjačkoj Banji, gde SDPS nastupa samostalno na lokalnim izborima, kazao da su najveće patriote danas oni koji pokreću poslove i na vreme izmiruju svoje obaveze prema zaposlenima i državi.

- Vremena su se promenila. Za mene je patriota onaj ko danas otvara radna mesta, ko zapošljava ljude, ko radnicima isplati ono što pošteno zarade i ko ne izbegava da državi plati poreze i doprinose - rekao je Ljajić.

On je dodao da su predstavnici sindikata koji su kandidati SDPS za narodne poslanike jasan pokazatelj da će ta stranka u fokus svog delovanja staviti borbu za prava radnika.

Govoreći o kampanji svoje partije i liste „Izbor za bolji život“, Ljajić je rekao da ta koalicija ne daje nerealna i lažna obećanja, već da biračima može da garantuje jedino „rad, red i sposobne ljude, koji će danonoćno raditi za dobrobit Srbije i njenih građana“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track