RADULOVIĆ: Ne mogu da verujem da Vučić ovako besramno laže
Foto: Dado Đilas

Vučićev identitet za Srbiju je da smo zemlja Babića i Gašića

RADULOVIĆ: Ne mogu da verujem da Vučić ovako besramno laže

Politika -
Povodom izjave premijera Aleksandra Vučića da mu "ponekad nedsotaje emisija Utisak nedelje", oglasio se Saša Radulović koji je optužio predsednika srpske vlade da "bezočno laže".

"Građanima je neshvatljivo da bilo koji čovek ovako bezočno laže. Ne mogu da veruju. Toliko je bolesno i besramno, ne samo to što premijer bezočno laže, već i kako i za šta laže. Bez trunke stida i zadrške. Bolesno mrcvarenje nacije. Ova izjava u vezi sa Utiskom nedelje je kao kad bi se zločinac vratio na mesto vlastitog zločina i žalio što ga je neko drugi počinio", napisao je Rdulović na svom Fejsbuk profilu i nastavlja:

"U novijoj istoriji civilizacije, imali smo više bolesnih lidera koji su uništavali nacije koje su ih iznedrile. Vučić prepisuje od svih njih. Ono što je zajedničko svim bolesnim liderima je da su napadali identitet nacije i pokušavali i na žalost uspevali, uz pomoć i kontrolu medija, da ga bolesno izvitopere", napisao je Radulović i zaključio:

"Vučićev identitet za Srbiju je da smo zemlja Babića i Gašića, da je intelektualna elita zlo, da su Farma i Parovi život i da je to sve ok. Da li ćeš mu dozvoliti? Misliš da si nemoćan? Misliš da si nemoćna? Partokratija se boji tvog glasa. Ako se pristojni ljudi ne umešaju, ništa se neće promeniti i budućnost će nam ostati da decu i unuke gledamo preko skajpa. Kapiraj."

Građanima je neshvatljivo da bilo koji čovek ovako bezočno laže. Ne mogu da veruju. Toliko je bolesno i besramno, ne...

Posted by Saša Radulović on Wednesday, 30 December 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track