ŠEŠELJ SE UGOJIO: Rak na jetri zaustavljen, najzdraviji sam u srpskoj politici!
Foto: Nebojša Mandić, Fonet

Lider radikala se udvostručio

ŠEŠELJ SE UGOJIO: Rak na jetri zaustavljen, najzdraviji sam u srpskoj politici!

Politika -
BEOGRAD - Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, tvrdi da su zaustavljene metastaze raka na jetri i da je najzdraviji na srpskoj političkoj sceni.

Šešeljev današnji izgled i izjava da je zdravstveno odlično u potpunoj je suprotnosti sa onim od pre godinu dana kada je pušten iz pritvora Haškog tribunala. Tada je, naime, navedeno da je pušten na slobodu upravo zbog jako teškog zdravstvenog stanja.

I njegov lekar Milovan Bojić sve vreme je ukazivao da Šešelj ima metastaze, predstavljajući ga srpskoj javnosti kao najtežeg bolesnika. I Šešeljeva žena Jadranka govorila je da je on teško bolestan.

S druge strane, Haški sud je sve vreme tvrdio da je priča o Šešelju na samrti laž i da je on u stabilnom stanju. Šešeljeve fotografije od pre tri dana sa Dmitrijem Rogozinom, zamenikom ruskog premijera, pokazale su da Šešelj prilično zdravo izgleda, ako se zanemari gojaznost.

Čak i sam Šešelj kaže da se nikad nije bolje osećao.- Metastaze na jetri su zaustavljene. Kardiolozi mi kažu da nije dobro što se gojim iako sam problem sa srcem rešio. Kancerolozi tvrde da to što se gojim znači da nije aktivan proces raka - ističe Šešelj. Prema njegovim rečima, gojaznost je posledica nekretanja.(Blic/N. L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track