Najnovije vesti

NOVA STRANKA: Stati na put naprednjačkom siledžijstvu
Foto: Printscreen/Facebook

Divljački čin u Beloj Crkvi za svaku osudu

NOVA STRANKA: Stati na put naprednjačkom siledžijstvu

Politika
U jeku jutrošnjeg incidenta koji je potresao Belu crkvu, Nova stranka apeluje da je ovaj, "poslednji primer nasilništva naprednjaka u Beloj Crkvi, kada je na odbornike demokratske opcije bačen čak i suzavac, još jedan razlog zbog kojeg zahteva da premijer Aleksandar Vučić što pre podnese ostavku i time omogući uslove za raspisivanje izbora".

"Dva su razloga koji inače vode raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora: kada aktuelna vlast izgubi parlamentarnu većinu pa instrumentalno bude onesposobljena da sprovodi svoju politiku ili kada je već onesposobljena samim svojim mentalnim i karakternim potencijalom.

Vučićeva vlada za poslednje skoro četiri godine nebrojeno je puta dokazala svoju nesposobnost, a svesna toga sada to pokušava da nadomesti golom silom – pretnjama, ucenama i fizičkim nasrtajima na političke protivnike.

Današnji divljački čin u Beloj Crkvi primena je već viđenog naprednjačkog recepta prekrajanja izborne volje i nezakonitog otimanja vlasti: uvek počinje pretnjama, ucenama, potkupljivanjima, zatim odvođenjem odbornika u „karantin“, a završava se fizičkim nasiljem", ističe Nova stranka.

Ona upozorava i da SNS nasilje neće ćutke trpeti, već će se protiv njega boriti svim raspoloživim zakonitim sredstvima.

"Od premijera Vučića zahtevamo da preuzme odgovornost za svoju nesposobnost što hitnijim podnošenjem ostavke", poručuju iz Nove.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...