NOVA SRBIJA: Izbori su najbolji način provere volje građana
Foto: Zorana Jeftić

Podržavaju SNS

NOVA SRBIJA: Izbori su najbolji način provere volje građana

Politika -
BEOGRAD - Nova Srbija smatra da su izbori najbolji način provere volje građana za politiku stabilnosti, reformi i privrednog oporavka koju vodi Vlada Srbije, kao i prilika da se političke stranke suoče sa realnošću, napominjući da je spremna da da puni doprinos u okviru koalicije koju predvodi Srpska napredna stranka.

Iz Nove Srbije kažu da daju punu podršku odluci predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da se zajedno sa redovnim lokalnim i pokrajinskim izborima proveri volja građana i na vanrednim parlamentarnim izborima.

Odluka da se ide i na vanredne parlamentarne izbore je bolja nego da se nastavi atmosfera stalnog licitiranja izborima, veštačke polarizacije društva, kao i različitih oblika neosnovanog osporavanja politike koju vodi aktuelna vlada, smatraju u Novoj Srbiji.

''Nova Srbija će u najkraćem mogućem roku na stranačkim organima doneti sve neophodne odluke za učešće svih članova stranke na izborima i spremna je da u predstojećoj kampanji da puni doprinos u okviru koalicije koju predvodi Srpska napredna stranka'', navodi se u saopštenju Nove Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track