SKUPŠTINA: Poslanici raspravljali o krađi bicikala
Foto: Beta

SKUPŠTINA: Poslanici raspravljali o krađi bicikala

Politika -
BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije u današnjoj parlamentarnoj raspravi dotakli su se i krađe bicikala i toga da li policija rešava takve slučajeve.

Poslanik Pokreta za preokret Janko Veselinović rekao je da pojedine policijske stanice ne primaju prijave za krađu bicikala i da o tome postoje istaknuta obaveštenja. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović to je demantovao i rekao da je u svakoj policijskoj stanici moguće prijaviti krađu bicikla i da se policija bavi takvim slučajevima.

"Mi to rešavamo u svakoj policijskoj stanici", kazao je Stefanović, istakavši da policija pažnju posvećuje i takvim slučajevima i kradjama koje se ne mogu okarakterisati kao velike.

On je rekao da je sada broj prijava gradjana kada je reč "otimačinama" manji jer ih nema kao u prethodnom periodu kada su se, kako je naveo, krala čak i radna mesta. "U vaše vreme bicikli su se krali mnogo više", kazao je Stefanović, obraćajući se poslanicima aktuelne opozicije, a nekadašnje vlasti.

Poslanici su danas završili raspravu o amandmanima na Predlog zakona o javnom redu i miru, a trenutno razmatraju 82 amandmana na predlog zakona o javnom okupljanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track