DRAGAN TODOROVIĆ: Narod zaslužuje jaku državu i dostojanstven život
Foto: FoNet / Medija Centar

DRAGAN TODOROVIĆ: Narod zaslužuje jaku državu i dostojanstven život

Politika -

BEOGRAD - Dragan Todorović iz Srpsko ruskog pokreta je naveo da veruje da će ovi izbori odraziti državotvorno raspoloženje nacije, da će u parlament ući rodoljubive snage koje će se zalagati za ekonomski patriotizam, domaćinsko upravljanje nacionalnim resursima, za najširu saradnju i savezništvo sa Rusijom.

"Okupili smo odgovorne i sposobne ljude koji danas nemaju gde da se angažuju ili se ne prepoznaju u postojećoj političkoj ponudi. Mi tražimo da se umesto postojećeg haosa ponovo uspostavi red, izvesnost i sigurnost u život građana naše Srbije. Da državni organi, snage bezbednosti i pravosuđe počnu da deluju sa srpsko stanovište koje podrazumeva srpski nacionalni interes, kroz matricu srpstvo bez uslova, pregovora i pogovora", kaže Todorović.

Kako dalje navodi, uspeh srpske privrede garantuje jedino izvoz, a iskustva iz neposredne prošlosti potvrđuju da mi svoje sirovine i proizvode možemo najviše da izvezemo u Rusku Federaciju.

"Privredu treba da prilagodimo tržištima na kojima imamo šansu. Treba insistirati na razvojno-proizvodno-izvoznoj politici. Nigde u svetu kao sada u Srbiji ne stoji zaparloženo 1.000.000 hektara poljoprivredne zemlje. Naša poljoprivreda može da proizvodi četiri puta više. Vratićemo srpsko tržište srpskim proizvođačima", navodi Todorović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja