RADULOVIĆ Verujem da će Dosta je bilo ući u parlament
Foto: Tanjug Oksana Toskić

Vanredni izbori

RADULOVIĆ Verujem da će Dosta je bilo ući u parlament

Politika -

BEOGRAD - Lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izrazio je danas uverenje da će lista koju predstavlja ući u parlament i da će tamo gradjanima pokazati kako ta institucija zaista treba da radi.

Nakon glasanja Radulović je novinarima rekao da bi ulazak pokreta Dosta je bilo u parlament omogućio da u tu instituciju, kako se izrazio, udje i direktna demokratija.

On je rekao da je veoma važno da parlament koji se bude formirao nakon izbora počne da se bavim suštinskim pitanjima bitnim za gradjane i državu. Radulović je kazao da je to veoma važno jer mnogo toga zavisi od politike a u Srbiji ne postoji dobro uredjen sistem. "Srbiji nije potreban vodja nego sistem i jasna i jednaka pravila za sve", rekao je Radulović i dodao da je veoma važno da gradjani aktivno učestvuju u političkom životu i da na izbore izlaze i ljudi koji ne podržavaju nijednu listu i koji eventualno poništavaju listić jer se samo tako može videti kakvo je stvarno raspoloženje gradjana.

Govoreći o šansama svoje liste, Radulović je rekao da su istraživanja koja su oni obavljali pokazala da će to posle izbora biti treća snaga u parlamentu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track