I DINKIĆA NEKO VOLI: Pohotna Malina progoni Mlađu!
Foto: Dragana Udovičić, Twitter

Čudo neviđeno

I DINKIĆA NEKO VOLI: Pohotna Malina progoni Mlađu!

Politika -

Vrele poruke: „Kako si razdrljio i raskopčao košulju ko pravi muškarac, je li tako bilo vruće, dušo“, jedan je od lascivnih komentara obožavateljke na Tviteru

Ljubavni slučaj državnog službenika Mlađana Dinkića neočekivano se uzburkao kad je izašao iz politike. Bivši ministar i lider URS na internetu je već mesecima predmet erotske požude tviterašice koja se predstavlja kao „Malinammmmmmmmm“, iako se povukao iz javnosti i uskočio u biznis vode.Dinkićeve objave na Tviteru bukvalno su zatrpane njenim pohotnim komentarima, što samo pokazuje koliko je Malina - ili neki dovitljivi šaljivdžija pod tim nadimkom - predana i uporna da osvoji srce bivšeg političara ili da ga isprovocira na reakciju.„Mlađan Dinkić u mom srcu“ jedina je odrednica koju ova misteriozna dama navodi na svom profilu. On je za nju srce, duša, šmeker, ljubav...„Bilo bi lepo da staviš sliku iz kreveta, Mlađan pokriven jorganom, viri ti samo glava i te tvoje mile oči i smeješ se“; „Trebalo je da skineš sako, samo u košulji. Tebi, Mlađane, košulje jako lepo stoje“; „Kako si razdrljio i raskopčao košulju ko pravi muškarac, je li tako bilo vruće, dušo, ili te je crno vino zagrejalo“, neki su od komentara ispod fotografija i tvitova koje je Dinkić postavio na svom profilu.

Ništa manje vreli nisu ni ostali njeni komentari: „Nije mi zameriti što se jutros rano nisam probudila, trebalo je da me ti budiš i poljupcima ljubiš, ti znaš kako ne sumnjam, šmekeru“; „Mlađane, ti treba da budeš podsticaj i uzor za sve nas u Srbiji da radimo na sebi neprestano, učimo, stičemo nova znanja i iskustva“...Uprkos količini neumesnih i neprimerenih izjava u ovom stilu, Dinkić do sada ni na jednu nije odgovorio, ali svog progonitelja nije ni blokirao. Dinkić nije želeo da priča o ovome, pa nismo uspeli da saznamo šta je preduzeo povodom neobičnog ponašanja svoje obožavateljke.

Aleksandra Janković, psihologOPASNA SUMANUTOSTPsiholog Aleksandra Janković upozorava da ovakvi slučajevi proganjanja javnih ličnosti nisu bezazleni.- Društvene mreže su samo olakšale pristup ljudima koji pokazuju ovakvu vrstu sumanutosti. Reč je o upornim osobama koje nemaju dobru percepciju realnosti. Ako ogromna idealizacija naiđe na ignorisanje ili odbijanje, najčešće ta komunikacija prerasta u agresiju i pretnju. Tada je vreme da se to prijavi - objašnjava naša sagovornica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track