Aleksandar Vulin: Raduloviću, bruko, koliko si miliona maznuo?
Foto: Marina Lopičić

Pokret socijalista potkačio lidera „Dosta je bilo“

Aleksandar Vulin: Raduloviću, bruko, koliko si miliona maznuo?

Politika -

Saši Raduloviću, nesuđenom kralju stečaja, kao saradnici u biznisu i politici odgovaraju samo kumovi i uža porodica, rekao je Vulin

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin osuo je paljbu po prvom čoveku Dosta je bilo Saši Raduloviću, prozivajući ga da je „nesuđeni kralj stečaja“ i prvak u kumovskim vezama koji se bruka jer diskriminiše žene.

- Saši Raduloviću, nesuđenom kralju stečaja, kao saradnici u biznisu i politici odgovaraju samo kumovi i uža porodica. Svog kuma je postavio za stečajnog upravnika BIP, kumovi i kume su mu na odborničkim listama, supruga mu vodi knjige u preduzećima u kojima je on stečajni upravnik. Tako Radulović zamišlja vođenje Srbije - rekao je Vulin.On je Radulovića posebno iskritikovao zbog njegovog stava prema ženama.

- Da bruka bude još veća, Radulović se brani ubeđujući nas da su kume samo pro forme na njegovim listama i da nisu bile ni predviđene da budu odbornici. Tako Radulović vidi mesto žena u politici. Nadam se da će konačno odgovoriti i na pitanja koja mu postavljamo već pet meseci ili barem na jedno - koliko je desetina miliona dinara uzeo kao stečajni upravnik - navodi se u saopštenju PS.Radulović nije odgovorio na pitanja Kurira.S. Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja