Martinović: Opozicija opstruiše izbor predsednika Skupštine
Foto: Printscreen

Šef poslanika SNS

Martinović: Opozicija opstruiše izbor predsednika Skupštine

Politika -

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović izjavio je da opozicija opstruiše izbor predsednika Skupštine Srbije i da nije želeo da ode na konsultacije koje je u pauzi zasedanja zakazao predsedavajući Dragoljubu Mićunović, jer sa Demokratskom strankom ne može da se razgovara.

"Danas su svi građani mogli da vide kako Bojan Pajtić i DS na silu Boga pokušavaju da spreče da se gospođa Maja Gojković izabere za predsednicu Skupštine. Nisam se odazvao pozivima Mićunovića na konsultacije. To su ljudi (DS) sa kojima ne možete da se dogovorite ni oko čega", rekao je Martinović.

On je dodao da Mićunović nije našao za shodno da opomene predsednika DS Bojana Pajtića, kada ga je (Mićunovića), kako je rekao, opsovao i da to pokazuje odnos DS-a prema Skupštini Srbije.Martinović je tvrdio da je Pajtić danas tokom izlaganja opsovao Mićunovića, jer mu prvobitno nije dozvolio da govori kada se javio za repliku, a onda mu je ipak dopustio.

"Da je SNS opsovao gorele bi društvene mreže i svi mediji, a kada to izgovori biši šef pokrajinske vlade Bojan Pajtić, miljenik brojnih medija i nevladinih organizacija, onda mi o tome ne možemo nijednu jedinu reč da progovorimo", rekao je Martinović.

On je dodao da predsedavajući Mićunović daje reč samo DS-u, za koje je kazao da im je ostalo još tri minuta da govore, dok ignoriše poslanike SNS-a.

"Mićunović nam konstantno preti kako će da prekine sednicu u 20 i spreči da izaberemo Maju Gojković za predsednicu. Dan za glasanje će doći. Ma koliko da DS mrzi SNS neće moći da je spreči da izglasa Maju Gojković", rekao je Martinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track