Pajtić: Maltretiranje opozicije u Skupštini
Foto: Kurir štampano

Rasprava

Pajtić: Maltretiranje opozicije u Skupštini

Politika -

Šef poslaničke grupe Demokratske stranke Bojan Pajtić ocenio je danas da se izbor za predsednika Skupštine pretvorio u maltretiranje opozicije i da to pokazuje kako će vlast da se ophodi prema opoziciji.

"Svedoci smo da se rasprava o izboru predsednika parlamenta pretvorila u maltretiranje opozicije koje je u petak trajalo 10 sati, a danas satima... Mi smo sve vreme meta napada, kada (šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar) Martinović iznese optužbe da smo kriminalci, da smo palili Skupštinu, da krademo od dece sa posebnim potrebama", rekao je Pajtić novinarima u Skupštini.

On je dodao da je neistina da je opsovao tokom izlaganja u skupštinskoj sali, već da je posle svog izlaganja "fiziološki reagovao" na optužbe da je krao od dece sa posebnim potrebama.

"Fiziološki sam reagovao na optužbe da sam od dece sa posebnim potrebama ukrao i niko na to ne može ostati hladnokrvan. Žao mi što je neko čuo nešto što sam izgovorio za sebe", rekao je Pajtić i dodao da DS nema nameru da ikoga vređa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track