LUKSUZNO ILI SAMO DOBRA KOPIJA? Naprednjak ima sat od 17.000 dolara, on tvrdi da je lažnjak?!

Bivši gradonačelnik Kraljeva zna šta valja

LUKSUZNO ILI SAMO DOBRA KOPIJA? Naprednjak ima sat od 17.000 dolara, on tvrdi da je lažnjak?!

Politika -

Samo za bogate Tomislav Ilić nosi skupoceni model „odemars rojal ouk“, čija cena odgovara iznosu od čak 37 prosečnih srpskih plata

Bivši gradonačelnik Kraljeva i funkcioner SNS Tomislav Ilić ima ručni sat koji vredi najmanje 32.000 dolara. Reč je o skupocenom modelu „odemars rojal ouk hronograf“ (Audemars Royal Oak Chronograph), za koji Ilić tvrdi da je kopija (?!).Kurir poseduje fotografije na kojima se vidi da Ilić nosi pomenuti luksuzni sat, čije se cena na internet sajtovima kreće oko 17.000 dolara.Ima i „brajtling“Izvor našeg lista tvrdi da pomenuti „odemars“ nije jedini skupoceni sat koji ima ovaj naprednjak. Naime, Ilića bije glas u Kraljevu da je pravi ljubitelj dobrog nakita, kao i da je svoju mini-kolekciju od najmanje tri sata dobio na poklon.

- Pored ovog, ima bar još dva ručna sata u kolekciji koju je dobio kao poklon. Ima i skupoceni „brajtling“, a za „odemars“ kruži priča da ga je dobio od drugara koji je bio izvođač radova na renoviranju zgrade Skupštine Kraljeva - kaže naš sagovornik.On dodaje da su mnogi Kraljevčani zbog toga besni na Ilića.- Odakle mu ti skupoceni satovi, s obzirom na to da mu je plata bila 90.000 dinara? Inače, Ilić će uskoro biti postavljen na visoku funkciju u Beogradu, a pominjao se EPS - otkriva naš izvor.

Isti model druge boje... Ilićev sat i njegova cena na internetu
Isti model druge boje... Ilićev sat i njegova cena na internetu

Međutim, Ilić tvrdi da njegov sat nije luksuzan niti skup.- To uopšte nisu originali. Idite na sajt Kupujem-prodajem, tu sam našao i kupio sat „odemars“ za 40 evra, kopija je. Satove nisam dobio ni na poklon, od koga da dobijem? Lično sam ih uzeo preko sajta. Znam koliko koštaju originali, to je za mene nedostižno - tvrdi Ilić.Snižen za 3.000 dolaraOn je juče poslao i fotografiju sata za koji tvrdi da je kopija. Tragajući za tim modelom na internetu, pronašli smo takav, ali srebrne boje, čija je cena bila 17.384 dolara.Reč je o modelu „odemars rojal ouk vajt raber strep hronograf“, za koji je navedenu da u maloprodaji košta 20.000 dolara, ali da je na tom sajtu snižena.E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track