Đukić-Dejanović čestitala Nikoliću

Đukić-Dejanović čestitala Nikoliću

Politika -
Volja građana je takva da se ništa ne sme promeniti u pogledu stabilnosti funkcionisanja institucija u Srbiji, rekla je predsednica Skupštine Srbije

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije, koja zamenjuje predsednika države, Slavica Đukić-Dejanović čestitala je večeras kandidatu koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislavu Nikoliću pobedu na predsedničkim izborima.

Volja građana je takva da se ništa ne sme promeniti u pogledu stabilnosti funkcionisanja institucija u Srbiji, rekla je Đukić Dejanović novinarima.

Ona je, posle skupa u galeriji "Ozon", istakla da je uverena da će novi predsednik Srbije davati doprinos dobroj saradnji institucija i daljem razvoju Srbije.

Komentarišući činjenicu da je lider SPS-a Ivica Dačić pozvao glasače da glasaju za Borisa Tadića, ona je rekla da analize treba da pokažu da li su ga birači te stranke poslušali.

"Nemam uvid u to na kojim izbornim jedinicama koliki broj glasača je izrazio svoju volju. Činjenica je da su rezultati bili prilično tesni", rekla je Đukić Dejanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja