(FOTO) IZA ZATVORENIH VRATA: Završena sednica SNS o formiranju vlade, bez izjava
Foto: Nebojša Mandić

(FOTO) IZA ZATVORENIH VRATA: Završena sednica SNS o formiranju vlade, bez izjava

Politika -

BEOGRAD- Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) završena je danas oko 17.30 a nakon sastanka zvaničnici nisu davali izjave.

1 / 17 Foto: Nebojša Mandić

Tema sednice biće forimiranje buduće vlade, kao i ciljevi te vlade u naredne četiri godine.

Predsedništvo SNS najverovatnije osim o formiranju vlade baviće se i odnosima Srbije i Hrvatske.

Posle sednice nisu planirane izjave za medije, ali će javnost o zaključcima verovatno biti obaveštena na pres konferenciji mandatara i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića, koja je zakazana za 18.00 sati.

Sudeći prema ranijim izjavama funkcionera napredanjaka, predsedništvo SNS, koje ima 42 člana, razmatraće ciljeve koje buduća vlada treba da ispuni u naredne četiri godine, ali i sastav vlade.

Osim toga, biće reči i o događajima i političkim procesima u regionu poslednjih dana.

Funkcionerka SNS Zorana Mihajlović ranije danas je potvrdila da će na sednici Predsedništva biti reči i o sastavu buduće vlade, jer je, navela je, predsedništvo mesto na kojem se o svemu razgovara, pa i o tome.Takođe je kazala da će, pored situacije u zemlji, biti reči i o stanju u susednim zemljama.

Mandatar Aleksandar Vučić do sada nije izneo nijedno ime ministara u budućoj vladi, ali je rekao da će sa mnogim ministrima nastaviti da radi.

Mediji uveliko spekulišu sa konkretnim imenima ministara.

Sednica je bila zatvorena za javnost, a uz lidera stranke Aleksandra Vučića učestvovali su i funkcioneri SNS Nebojša Stefanović, Nikola Selaković, Maja Gojković, Zlatibor Lončar, Zoran Babić, Zorana Mihajlović, Bratislav Gašić i drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track