Najnovije vesti

U toku redovna sednica Predsedništva DS

U toku redovna sednica Predsedništva DS

Politika
Sednici prisustvuju lider stranke Boris Tadić, predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović i potpredsednici stranke

BEOGRAD - Redovna sednica užeg sastava Predsedništva Demokratske stranke je u toku u sedištu te partije u Krunskoj ulici u Beogradu.

Sednica Predsedništva počela je pre nešto više od dva sata, a prisustvuju joj lider stranke Boris Tadić, predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović i potpredsednici stranke.

Kako je novinarima ispred sedišta DS rekla predstavnica te stranke Maja Videnović, u pitanju je redovna sednica koja se održava uvek posle izbora.

Ispred sedišta DS-a je veliki broj novinarskih ekipa kojima je rečeno da neće biti izjava posle sednice.

Ranije danas Demokratska stranka demantovala je informacije o navodnom raspuštanju Gradskog odbora i opštinskih odbora te stranke u Beogradu, navodeći da se radi o raspisivanju redovnih izbora u 11 opštinskih odbora kojima ističe dvogodišnji mandat.

"Demokratska stranka prilaže medijima na uvid odluku Izvršnog odbora DS od 16. maja 2012. godine, kojom se raspisuju redovni neposredni izbori u 11 opštinskih odbora DS u Beogradu, kojima je isticao dvogodišnji mandat započet 5. juna 2010. godine", navodi se u saopštenju.

DS u saopštenju tvrdi da informacije o navodnom raspuštanju Gradskog odbora i opštinskih odbora DS u Beogradu, kako se kaže, "tokom celog dana plasira Srpska napredna stranka".

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...