Tarabići doveli Tomu na vlast

Tarabići doveli Tomu na vlast

Politika -
Čuvar Kremanskog proročanstva Dragan Pjević kaže da je pomogao Nikoliću da postane predsednik

BEOGRAD - Viša sila!Tomislav Nikolić izgleda nije mogao da izgubi predsedničke izbore, pošto su to već predvideli čuveni Tarabići! Dragan Pjević, čuvar Kremanskog proročanstva, tvrdi da je znao da će Nikolić biti izabran za predsednika, čak kaže da mu je i lično pomogao.

Dragan Pjević je nedaleko od kuće u kojoj su rođeni čuveni proroci Mitar i Miloš Tarabić izgradio Dom Tarabića.

- Poznato je da se Kremansko proročanstvo u osnovi bavi sudbinom vladara i države Srbije. Svi vladari koji su dolazili ili dolaze u Kremna da obiđu grobove samozvanih proroka dugo će vladati ili će postati vladari. Najizrazitiji je primer kralja Petra Prvog Karađorđevića, koji je bio naklonjen Kremnima i proti Zahariju Zahariću, čoveku koji je zapisivao proročanske vizije Miloša i Mitra Tarabića - navodi Pjević.

On kaže da se kralj Petar krio u Zaharijevom buretu posle sloma Hercegovačkog ustanka, a inspirisan tim, vajar iz Šljivovice Miladin Lekić načinio je skulpturu „Kralj u buretu“. A upravo je ova skulptura, priča Pjević, pomogla Nikoliću da pobedi na izborima.

- Svi koji pretenduju da budu vladari Srbije obavezno treba da dođu u Kremna. Pozvao sam Nikolića, ali pošto on nije uspeo da dođe, postavio sam njegovu fotografiju pored kralja u buretu. Više sile su prihvatile moju molbu i Toma je sad predsednik Srbije - navodi Pjević. U Kremanskom proročanstvu pominje se da će na čelo Srbije doći „čoek iz naroda“ koji će „poslije svih čuda i pokara umiriti narod, koji će kasnije lijepo živjeti“.

(R. K.)

Tadić bio u Kremnima

On podseća da je i Boris Tadić pred izbore 2004. godine dolazio u Kremna i da je, iako tad nije imao veliki rejting, postao čelnik Srbije.

- Pred izbore 2000. godine organizovao sam dolazak Vojislava Koštunice i on je pobedio - dodaje Pjević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track