NAKOTILE SE: Razgaćene starlete ruše SPS!

Crni Dačiću, šta te opet snađe

NAKOTILE SE: Razgaćene starlete ruše SPS!

Politika -

Osim što su najavile pohod na poslanička mesta, Jelena, Maja i Neda hoće da podmlade i reorganizuju stranku

Najvatrenija simpatizerka socijalista Jelena Samardžić iz Priboja, poznata po opsednutosti likom Ivice Dačića, poručila je ovoga puta da je došlo vreme da sa još dve drugarice uzme SPS pod svoje jer imaju ambicije da postanu i narodne poslanice!Nakon niza provokativnih fotografija objavljenih na društvenim mrežama, Samardžićeva je privukla dosta pažnje kada je sa još dve prijateljice iz Čačka boravila u Vrnjačkoj Banji, a na pozerskim fotkama iz toaleta bez blama su napisale - kadar SPS!Kako ova Pribojka objašnjava, na fotografijama je sa članicama SPS iz Čačka, sestrama Majom i Nedom Pavlović.

- Sve tri smo učlanjene u SPS i sve tri podržavamo našeg lidera Ivicu Dačića, ali i Mrkonjića, Ružića i Antića. One su iz Čačka. Maja je doktorka i bavi se bikini fitnesom, dok je Neda laborant - kaže Samardžićeva i dodaje:

- Ja sam podrška Dačiću, Maja je Ružiću, dok je Neda Antiću. Mislim da Ivica nema većeg fana od mene. Zamislite nas tri kao poslanice u Skupštini Srbije. Red je da se malo podmladi kadar SPS u Skupštini. Mislim da bi se povećao broj članova naše partije, to je sigurno - mišljenja je Samardžićeva, čije slike na Tviteru lajkuje veliki broj funkcionera SPS.Na najavljene planove ove tri atraktivne socijalistkinje funkcioner SPS Branko Ružić nije imao komentar.- Ne bavim se time, zaista - kratko je poručio Ružić.

Ne gube vremeSALEĆU FUNKCIONEREPo broju fotografija sa funkcionerima SPS Samardžićevoj parira i drugarica Maja, koja se pohvalila slikama s Ivicom Dačićem i Brankom Ružićem. Ova mlada doktorka i učesnica na bikini fitnes takmičenjima ispozirala je s Dačićem u Skupštini, dok se s Ružićem slikala u stranačkim prostorijama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track