DOSTA JE BILO: Saša Radulović nije pretio Maji Gojković
Foto: Fonet

Iz snimaka se vidi ko vređa

DOSTA JE BILO: Saša Radulović nije pretio Maji Gojković

Politika -

BEOGRAD - Iz Pokret Dosta je bilo Saše Radulovića tvrde da njihov lider nije vređao poslanike, niti je pretio predsednici parlamenta, te da je tumačenje Maje Gojković zbog čega je odredila pauzu zlonamerno izvrtanje istine".

Potpuno je očigledno, navodi taj pokret, da je Gojković svesna da zloupotrebljava funkciju u Skupštini i da zbog toga "kreativnim" interpretacijama nastoji da sve to predstavi na suprotan način.

Iz svih snimaka skupštinskog zasedanja i stenografskih beleški, saopštava DjB, jasno se može utvrditi ko u Skupštini vređa, preti, nedostojno se ponaša i pretvara Skupštinu u Farmu.

Foto: Printscreen/Nebojša Mandič
Foto: Printscreen/Nebojša Mandič

U pokretu smatraju da predsednica skupštine selektivno primenjuje Poslovnik i onemogućava poslanicima DjB da govore.

DjB navodi da ono što se zaista dogodilo i što se vidi na snimcima i iz stenografskih beleški jeste da se "iznebuha i bez ikakvog povoda u pristojnu skupštinsku raspravu umešao Aleksandar Martinović sa brutalnim uvredama" na račun Radulovića.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ocenila je sinoć da je ponašnje poslanika pokreta DJB Radulovića sramotno i da mu je jedini cilj da obesmisli rad parlamenta i od skupštine napravi cirkus.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track