EKSKLUZIVNO BOGOLJUB KARIĆ U SRBIJI: Udaje ćerku za Novu godinu
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

Biznismen pravi feštu za pamćenje

EKSKLUZIVNO BOGOLJUB KARIĆ U SRBIJI: Udaje ćerku za Novu godinu

Politika -

Vlasnik “BK grupe” posle 12 godina planira da dođe na venčanje svoje mezimice Danice u “Vili Jelena” uz 2.000 zvanica i estradne zvezde

Bogoljub Karić, vlasnik “BK grupe” i lider Pokreta snaga Srbije, mogao bi za Novu godinu da dođe u Srbiju, ekskluzivno saznaje Kurir!Njegova najmlađa ćerka Danica Karić udaje se 31. decembra za Vranjanca Nikolu Stojilkovića!

Bogoljub je spreman da dođe u Beograd ukoliko Danica pristane da se venča u Srbiji, otkriva Kurir.Karić juče nije odgovarao na naše pozive, ali je njegov brat Dragomir potvrdio naša saznanja. On nije mogao da sakrije koliko je srećan zbog udaje bratanice.- Srećni smo što je Danica odabrala svog životnog saputnika iz Vranja... I mi smo s juga, iz Peći. Radujemo se da će se oroditi dve domaćinske porodice. Mladoženja Nikola Stojilković je iz Vranja, a naša Danica iz Peći. Oboje su iz gradova koji su obeležili istoriju Srbije. Na mnoga im ljeta - poručio je ponosni stric Dragomir Karić.Naš izvor blizak Bogoljubu otkriva još neke detalje.- Danica i Nikola odlučuju gde će se venčati. Međutim, Bogoljubova želja je da to bude Srbija. On bi želeo da svadba bude u Beogradu, u “Vili Jelena”, planirano je 2.000 zvanica. Danica i Nikola bi se venčali u Hramu Svetog Save, a Bogoljub insistira da svadba bude po starim srpskim običajima. I na svadbu sigurno dolazi i baka Danica, Bogoljubova majka. Pored Beograda, opcija je i Moskva, ali je to mnogo komplikovanije organizovati jer mladoženja takođe ima brojnu familiju - kaže sagovornik Kurira i dodaje: - Bogoljub kaže da se ne plaši hapšenja i da ni zbog čega na svetu ne bi propustio udaju svoje najmlađe ćerke.

D&DDANICU PROSLAVILA POP GRUPA

Bogoljub i Milanka Karić imaju četvoro dece: Nebojšu, Nadeždu, Jelenu i Danicu. Danica Karić postala je popularna kada je sa sestrom Danijelom, Dragomirovom ćerkom, osnovala grupu D&D. Svoj prvi album objavile su kad su imale samo dvanaest godina, a kao D&D postale su popularne s pesmama “Srbijo, majko”, “Marija, reci mi”...

Okuplja zvezdeZOVE CECU, ČOLU, BREGU...

Bogoljub Karić planira da za ćerkinu svadbu angažuje vrh srpske estrade.- On bi voleo da pevaju Ceca, Ana Bekuta, Zorica Brunclik, Šaban Šaulić, Merima Njegomir, Zdravko Čolić, ali i Goran Bregović. Naravno, njihovo angažovanje zavisi od toga da li su već negde ugovorili tezge za Novu godinu, pa će tek kontaktirati s njima, ali Bogoljub bi želeo da baš oni nastupaju - otkriva izvor Kurira.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

TRAMPOMANIJA U INAT SVIMA: Cela Srbija oblepljena Kurirovim posterom

HIT: Donald Tramp imitira Nikolića i Vučića!

VOLI SRPSKE PESME: Tramp otkinuo na Lepu Lukić!

ZLOČINCI: Ministar odbrane Hrvatske odgovara za ubijanje Srba!

UHAPŠEN JOŠ JEDAN ČLAN GRUPE AMERIKA: Srbin pao sa 222 kg kokaina!

UBISTVO KOD SVRLJIGA: Misteriozna žena otkriva ko je ubica

EFIKASNO: Štedljivi uređaji uštede 650 dinara

BEZOBRAZLUK: U čaj od jagode uvaljuju jabuke

ĆAZIM OSMANI ZA KURIR: Oženiću se Ninom Lečić čim se razvede!

NATAŠA BEKVALAC: Sale, imaš dobru guzu!

VELŠANI, DRŽITE GAĆE: Orlovi napadaju usred Kardifa

S. Vojinović - J. Velinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track