JADAN I BEDAN: Marijanu Rističeviću ni bolesno dete nije sveto!
Foto: Zorana Jevtić

Marijan Rističević prešao sve granice beščašća

JADAN I BEDAN: Marijanu Rističeviću ni bolesno dete nije sveto!

Politika -

Poslanik na Tviteru optužio DS da vodi kampanju protiv vlasti koristeći bolest ćerke svog funkcionera Dejana Nikolića, očajan otac ga jurio po Skupštini

Poslanik Marijan Rističević zgrozio je juče sve u Skupštini kada je na svom Tviter profilu napisao da demokrate koriste bolest ćerke svog poslanika Dejana Nikolića za napad na vlast.Reč je, inače, o jednogodišnjoj devojčici Sofiji zbog koje se cela Srbija digla na noge da sakupi novac za hitnu operaciju, jer od rođenja ima anomalije na dušniku i jednjaku opasne po život.

- DS su čudo. Ćerki jednog od njih 2015. platio 460.000 evra operacije u inostranstvu. Ove godine su sami odbili RFZO da bi pravili kampanju - napisao je Rističević.

Dejan Nikolić je bio van sebe zbog ovog tvita, a juče je došao izbezumljen u Skupštinu da objasni Rističeviću šta ima, ali nije uspeo u tome jer je ovaj navodno pobegao. On kaže da će se tek pozabaviti Rističevićem kad se posle operacije vrate iz Pariza.- Samo moralno unakažena osoba može, u trenutku kada se roditelji bore za život svoje ćerke, da iznosi onako gnusne neistine da smo mi bilo šta odbili da bi DS vodio kampanju. Svim onim što je on objavio na Tviteru baviće se ili tužilac, ili će biti pokrenut krivični postupak protiv njega. To imam snage sad da vam kažem, jer moramo da se fokusiramo na život svog deteta - kaže Nikolić.Lider DS Dragan Šutanovac smatra da politička sredstva koja koristi Rističević ne koriste „ni ratni neprijatelji, a ne poslanici“.- Očekujem da se premijer i predsednik najveće stranke režima javno izjasni o stavovima njegovog poslanika - poručuje Šutanovac.Poslanik SPO Žika Gojković takođe je zgranut Rističevićevim ispadom i kaže da mu je „muka što sa ovakvim čovekom predstavlja građane Srbije“.- Na najprimitivniji način uvredio je poslanika Dejana Nikolića i njegovu porodicu - kaže on.Da sve bude gore, Rističević ne vidi ništa sporno u onome što je napisao.- Ako neko napiše: „Sram vas bilo, lečimo decu SMS porukama“, normalno je da kažem da je RFZO dva puta platio i da je spreman i treći put da plati za operaciju i da ono što gospodin Šutanovac radi ne odgovara istini - rekao je, uz insistiranje da to govori i kao član UO RFZO.

Šokirana i GojkovićevaMAJA PLAKALA ZBOG TVITAPredsednica parlamenta Maja Gojković juče se primetno potresla i zajedno sa funkcionerom SNS Aleksandrom Martinovićem terala Rističevića da skine sramotni tvit.- Oboje su ga molili da skine tvit i da ne politizuje situaciju sa bolesnim detetom. Maja Gojković se čak i rasplakala u jednom trenutku - otkriva izvor Kurira.

Nevena Mijušković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track