VUČIĆ: Verujem da ćemo imati dobre odnose sa Trampovim ljudima
Foto: Dragana Udovičić

100 dana Vlade Srbije

VUČIĆ: Verujem da ćemo imati dobre odnose sa Trampovim ljudima

Politika -

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da veruje da ćemo imati dobre odnose sa novom američkom administracijom , ali i da se plaši da se kod nas uvek čekaju laka rešenja.

"Da li ćemo imati dobre odnose sa ljudima iz Trampove administracije, verujem da da, da li će biti i nekih teških stvari - biće ih sigurno. Plašim se samo da mi čekamo laka rešenja. To je ono što me brine i što me muči". rekao je Vucić na TV Pink.

Kako je dodao, radom i dobrom energijom postići ćemo u budućnosti jos sbolje rezultate.On je objasnio da je kod Rudi Đulijanija, koji slovi za kandidata za državnog sekretara SAD, poštovao to što je imao viziju i stvorio novi Njujork, što je "napravio" Tajms skver, koji je bio najružniji deo grada, koji se sada posećujue više nego Pariz.

Vučić je dodao da je Đulijaniju pokazao projekat Beograd na vodi i da je on to ocenio kao izvanrednu ideju... a da su onda krenuli napadi iz svih oruđa i oružja.

Prema njegovim rečima nije nikada podržao kampanju Hilari Klinton, niti bi se ikada izjašnjavao između dva kandidata u SAD, jer to nije naša, već stvar američkog naroda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track