RUŽIĆ ODGOVORIO NAPREDNJACIMA NA PROZIVKE: Pucajte, ja i dalje držim čas!
Foto: Zorana Jevtić

Kurirov intervju izazvao haos

RUŽIĆ ODGOVORIO NAPREDNJACIMA NA PROZIVKE: Pucajte, ja i dalje držim čas!

Politika -

Potpredsednik SPS Branko Ružić odgovorio je danas na prozivke iz tabora naprednjaka, a povodom intervjua Kuriru, jasno istakavši da, uprkos tome što se zbog njegovih izjava ozbiljno "drma" koalicija, ne odustaje od izrečenog stava.

Ružić je na svom Tviteru nalogu uzvratio potpredsednici SNS Mariji Obradović, koja ga je u saopštenju nazvala "polupismenim secikesom, koji, na sreću svih građana Srbije, nikada neće uređivati srpsko društvo".

"Ono kad kada "maleni", "samozvani heroj" i "polupismena secikesa" razgoropadi razne "megafone". A niko ne čita išta osim naslova", naveo je potpredsednik SPS.

Podsetimo, U intervjuu Kuriru, pod naslovom "Da hoću, srušio bih Vučića", Ružić je sakrastično pitao kad je on to rekao nešto protiv vlasti i zašto svi misle da on ruši premijera.

INTERVJU NEDELJE BRANKO RUŽIĆ: Da hoću, srušio bih Vučića!

"Da hoću da srušim Vučića, verovatno bih ga za ovih pet godina već srušio", rekao je, između ostalog, Ružić, što je naišlo na burne reakcije funkcionera SNS.

Potpredsednica SNS Marija Obradović odmah potom je saopštila da će najviši organi te stranke uskoro razgovarati o odnosu socijalista "prema SNS i državi Srbiji".

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

"Što se tiče odnosa SPS-a prema SNS i državi Srbiji, uverena sam da ćemo imati prilike da uskoro o tome razgovaramo na sednicama Predsedništva i Glavnog odbora naše stranke", dodala je Obradovićeva.

KURIROV INTERVJU SA RUŽIĆEM IZAZVAO HAOS: SNS razmatra prekid saradnje sa SPS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track