(KURIR TV) LEPA LUKIĆ: Palmu za predsednika!

Politika -

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma priredio je sinoć novogodisnji koktel za čak 4.700 zvanica u Jagodini.

On je tom prilikom najavio da ce sledeće godine u Jagodini poslovati ukupno 15 inostranih fabrika.

- Ove godine Jagodina je ostvarila suficit od 15 miliona dolara a obišlo ju je 380.000 turista. Nedavno smo potpisali ugovor sa još jednim investitorom, a jednog su nam ovi iz Beograda oteli. Zato sada neću govoriti sa kim sklapamo posao, dok sve ne bude potpisano - kazao je Palma.

On je šaljivo poručio svojim sugrađanima rade na natalitetu i da već u 21. godini stupaju u brak, a onda se našalio da studenti podržavaju to ali da ne bi glasali.

Goste je zabavljala kraljica narodne muzike Lepa Lukić, koja je otkrila da je član Jedinstvene Srbije i da će glasati za Palmu ako uđe u trku za šefa države.

- Mnogo ga volim, i ako se on kandiduje za predsednika, glasaću ga, jer boljeg nema. Svi moji prijatelji, rodbina, mnogobrojni fanovi isto. Dragane, ja te vidim kao predsednika ako se kandiduješ - porucila je Lepa Lukić.

Među zvanicama je bio i lider SPS i šef srpske diplomatije Ivica Dačić, koji je istakao da je Dragan Marković Palma lider među čelnicima lokalnih samouprava.

- Predsednici mnogo većih gradova u Srbiji nisu postigli ni deseti deo onoga što je postigao Palma za 13 godina. Otvaraju se fabrike, dolaze investitori a Jagodina raste jer u njoj vlada ljubav. Sve je to on podstakao jer je spajao neoženjene i neudate, a uveo je i mnogo inovacija. Lično sam bio tu kada je crtao vodopad, inžinjeri mu govorili da nije moguće, ali smo videli da ipak jeste moguće - kazao je Dačić.

D.L. - J. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track