DEDA MRAZE, DEDA MRAZE: Šta će funkcioneri poželeti za Novu godinu
Foto: Haslo

Optimisti

DEDA MRAZE, DEDA MRAZE: Šta će funkcioneri poželeti za Novu godinu

Politika -

Zdravlje, sreća i blagostanje su im na prvom mestu, što su poželeli i svim čitaocima Kurira

Ministri u Vladi Srbije, predsednica Skupštine Srbije i premijer Vojvodine uglavnom kažu da su zadovoljni postignutim rezultatima u 2016. godini. Građanima su u 2017. poželeli mnogo uspeha, uz veru da će učiniti još više kako bi nam svima život bio bolji. Takođe, otkrili su šta žele na ličnom planu. I pored svega, kako kažu, zdravlje, sreća i blagostanje su im na prvom mestu, što su poželeli i svim čitaocima Kurira.

Maja Gojković, predsednica Skupštine

ŠTO VIŠE LJUBAVI- Svima čitaocima Kurira želim srećnu 2017. i da vam nova godina bude ispunjena ljubavlju i uspesima, da vam bude pomalo dosadna i predvidljiva. Budite zdravi, srećni i uživajte u malim stvarima. Lično, nadam se da će mi 2017. doneti još više lepih trenutaka s porodicom.

Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede

PUNO DOBROG RODA- Poštovanim čitaocima Kurira u 2017. godini želim sve ono što poželim i svojoj porodici. Mnogo zdravlja, rada i dobrog roda.

Goran Knežević, ministar privrede

MNOGO ZDRAVLJA- Svojoj porodici, sebi, svim građanima i čitaocima Kurira želim mnogo, mnogo zdravlja. Vidite i sami kakva je situacija u okruženju, pa je zdravlje na prvom mestu, a svega ostalog će biti.

Dušan Vujović , ministar finansija

VIŠE POSLA- Želim vam zdravlje, sreću i upornost u postizanju važnih ciljeva u 2017. Nama je najvažnije da istrajemo u nalaženju novih izvora rasta i zaposlenosti i upustimo se u ozbiljnu borbu protiv sive ekonomije. Želim da, zajedno s vama i svim građanima, u toj trci budemo pobednici.

Jadranka Joksimović. ministarka bez portfelja

DA IDEMO NAPRED- Svima uvek i pre svega želim dobro zdravlje i mnogo lične sreće. Želim da svi zajedno kao građani radimo na tome da nam društvo napreduje i bude mirno, prosperitetno i stabilno i da svi osetimo boljitak i napredak. Ali i da nam ne nedostaje strpljenja i odlučnosti.

Igor Mirović, premijer Vojvodine

USPEH NA SVIM POLJIMA- Čitaocima Kurira želim dobro zdravlje i uspeh na svim poljima. Nezaposlenima da pronađu posao, onima koji nisu imali dovoljno sreće da je pronađu u 2017. Nama političarima da više budemo sa svojim narodom. Želim da moja porodica bude zdrava i uspešna, a deca posebno.

Mladen Šarčević , ministar prosvete

SAMO NEK SMO ZDRAVI I SVE JE LAKO- Uvek i na prvom mestu želim svima dobro zdravlje. Svojoj porodici, ali i čitaocima Kurira želim mnogo zdravlja jer sve drugo dođe posle. Sve je lakše kad je čovek zdrav jer onda može sve i da postigne.

Slavica Ðukić Dejanović, ministarka bez portfelja

JOŠ DECE- Kuriru želim da bude još čitaniji, ali pre toga da budete zdravi i srećni i da se rađa mnogo više dece u vašim porodicama nego do sada, kao i u čitavoj Srbiji. Moja želja je da moj sin i snaja dobiju treće dete, nagovaramo ih sve vreme da donesu takvu odluku i nadam se da hoće.

Zoran Ðorđević , ministar odbrane

PREGRŠT LEPIH VESTI- Pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske želim uspešnu 2017. Posvećeni svojoj časnoj profesiji, zajedno ćemo biti čuvari naše Srbije i graditelji mira. Čitaocima želim srećnu i uspešnu Novu godinu, punu dobrih vesti iz sistema odbrane i onih koje pokazuju da Srbija ide napred.

Nela Kuburović, ministarka pravde

DOBRO RASPOLOŽENJE- Građanima želim da provedu praznike u dobrom raspoloženju i okruženi ljudima koje vole i da im 2017. donese zdravlja, kao i uspeh na ličnom i poslovnom planu. Nadam se da ćemo u 2016. ostaviti sve loše za sobom, a da ćemo u 2017. nastaviti s onim dobrim što smo započeli.

Milan Krkobabić, ministar bez portfelja

MANJE BRIGA- Na prvom mestu želim vam mnogo zdravlja, a to želim sebi i svojoj porodici. Lepo je želeti. Čovek bez želja nema svrhu da živi. Kada je reč o poslu, želim valjano da završim sve što je započeto, a penzionerima veće i sigurne penzije i da manje brinu, dok mladim ljudima želim da se zaposle.

Rasim Ljajić, ministar trgovine

BEZ NERVIRANJA- Najveća želja mi je da ova godina prođe što pre. Bila mi je teška, mnogo sam se nervirao, pa sebi želim manje nerviranja u 2017. Nova godina nek bude kakva god, ne verujem da će biti teža od ove, bar meni. A čitaocima Kurira želim da ih služi zdravlje.Sanja Ðurić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track