SEVNULI BATACI: Ministarka Jadranka Joksimović pokazala duge noge
Foto: Printscreen

Na izvol‘te

SEVNULI BATACI: Ministarka Jadranka Joksimović pokazala duge noge

Politika -

Jadranka Joksimović po ciči zimi došla na TV Pink u minjaku, koji je otkrio i više nego što je primereno za jednu članicu Vlade

Za ministarku bez portfelja koja je zadužena za evrointegracije Jadranku Joksimović očigledno nema zime. Ona čak i po ciči zimi ne odustaje od suknjice, pa je, gostujući u jutarnjem programu TV Pink, opalila minjak!Joksimovićeva, koja inače više voli ženstveni stil, retko kad će se odlučiti da se na sastancima, prijemima ili u emisijama pojavi u pantalonama, pa su tako njen izbor uglavnom elegantne suknje ili haljine koje u prvi plan ističu njenu figuru i noge.

Šareno... Ministarka u akciji
Šareno... Ministarka u akciji

Dok je Joksimovićeva govorila o stabilnom evropskom putu na kojem se Srbija nalazi i o otvaranju novih poglavlja, ministarkine noge našle su se u prvom planu, što je kamera zabeležila.Inače, ovo nije prvi put da ministarka u javnosti nosi previše kratke suknje, zbog čega su joj se i neki političari udvarali i nabacivali. Ona je čak jednom prilikom, takođe u jutarnjem programu, nosila tigraste čarape i prekratku suknju.S. Ð.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track