SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ O TAČIJEVOM NAPADU NA KURIR: Misle da je moguće da Srbe i dalje dave u mraku
Foto: Dragana Udovičić

Reagovanje

SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ O TAČIJEVOM NAPADU NA KURIR: Misle da je moguće da Srbe i dalje dave u mraku

Politika -

BEOGRAD - Sanda Rašković Ivić, šefica poslaničkog kluba "Za spas Srbije" oglasila se povodom bezočnog napada na Kurir Arbane Ksare, glavne urednice Tačijevog Zerija, zbog pisanja o tome kako žive Srbi u okružnju na Kosovu i Metohiji.

- Albanci i njihovi političari uvereni su da je moguće da Srbe i dalje nesmetano dave u mraku i da niko o tome neće kazati jednu jedinu reč. Ako već o tome ne govore svetski mediji, ako o tome ćuti Evropska unija, onda je dobro da ima listova kao što je Kurir koji će da prenese egzaktno kako živi srpski narod na Kosovu i Metohiji i sa kojim se sve nevoljama susreće, kaže Rašković- Ivić za Kurir.

TAČIJEVI MEDIJI NAPALI KURIR: Po svaku cenu hoće da spreče izveštavanje o teroru nad Srbima

Redakcija Kurira će i dalje nastaviti da izveštava o teroru koji se svakodnevno sprovodi nad kosovskim Srbima.

Podsetimo Arbana Ksarra, glavna urednica Tačijevog Zerija, bezočno je napala srpski Kurir zbog pisanja o jedinoj srpskoj porodici Ocu Nenadu koji sa suprugom i četvoricom sinova živi u južnoj Mitrovici u albanskom okruženju, kao i kako žive Srbi na Kosovu i Metohiji koji se plaše da zaspu jer samo varnica fali da sve kuliminira.Naime, Tačijeva urednica uputila je otvoreno pismo međunarodnoj zajednici na Kosovu i Metohiji, kancelariji EU u Prištini, u kome osuđuje pisanje Kurira i ostalih srpskih medija povodom stanja na Kosovu i od njih traži reakciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track