KANCELARIJA ZA KIM O NAPADU NA KURIR: Tačijeva propagandna mašinerija zastrašuje Srbe
Foto: Nebojša Mandić

Reagovanja

KANCELARIJA ZA KIM O NAPADU NA KURIR: Tačijeva propagandna mašinerija zastrašuje Srbe

Politika -

BEOGRAD - Kancelarija za KiM oglasila se povodom bezočnog napada na Kurir Arbane Ksare, glavne urednice Tačijevog Zerija i osudila ove provokacije iz Prištine i ocenila da je "Tačijeva propagandna mašinerija stavljena u svrhu kampanje zastrašivanja Srba na KiM.

- Prvo voz, a zatim potporni zid su imaginarni problemi koje koriste za političku i verbalnu, nadamo se ne i fizičku, agresiju prema Srbima na KiM. Nažalost, uzrok svega ovoga je mnogo dublji, jer kod dela albanske političke elite postoji uverenje da je svako prisustvo Srba u javnom životu, pa čak i njihovo fizičko prisustvo na KiM u neskladu s njihovim interesima. Mnogi od tih političara koji su sada na funkcijama su učestvovali u ratnim i mirnodopskim akcijama da se Srbi proteraju sa KiM, i sa oružjem kao pripadnici terorističkih akcija vršili nasilje, zbog koga se sada osniva i međunarodni sud - navode iz Kancelarije KiM.

TAČIJEVI MEDIJI NAPALI KURIR: Po svaku cenu hoće da spreče izveštavanje o teroru nad Srbima

Redakcija Kurira će i dalje nastaviti da izveštava o teroru koji se svakodnevno sprovodi nad kosovskim Srbima.

Glavna urednica Tačijevog Zerija bezočno je napala srpski Kurir zato što pišemo kako naš narod živi na Kosovu i Metohiji, jer se plaše da zaspu, jer samo varnica fali da sve kuliminira...

Glavna urednica Tačijevog Zerija bezočno je napala srpski Kurir zato što pišemo kako žive na Kosovu i Metohiji, jer se plaše da zaspu, jer samo varnica fali da sve kuliminira... Podsetimo, juče smo pisali o jedinoj srpskoj porodici, Ocu Nenadu koji sa suprugom i četvoricom sinova živi u južnoj Mitrovici u albanskom okruženju. Naime, Tačijeva urednica uputila je otvoreno pismo međunarodnoj zajednici na Kosovu i Metohiji, kancelariji EU u Prištini, u kome osuđuje pisanje Kurira i ostalih srpskih medija povodom stanja na Kosovu i od njih traži reakciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track