VUČIĆ O NAVODIMA BIVŠE SUPRUGE GRADONAČELNIKA: Sutra ću naširoko sve da kažem o tome!
Foto: Aleksandar Jovanović

VUČIĆ O NAVODIMA BIVŠE SUPRUGE GRADONAČELNIKA: Sutra ću naširoko sve da kažem o tome!

Politika -

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas nije želeo komentariše intervju bivše supruge gradonačelnika Beograda Siniše Malog Marije, rekavši da će na to, kao i na druga novinarska pitanja, odgovarati sutra.

Sajt Krik.rs objavio je intervju, koji je izazvao velike reakcije u javnosti, a premijer Vučić je najavio da će se tim povodom obratiti građanima.

- Iznenadiće vas moj odgovor, jer ću imati šta da kažem i o vama i o onima koji na takav načine dolaze do raznih stvari i o njemu - odgovorio je Vučić na pitanje novinara "Krika" da li će smeniti Sinišu Malog znog zbog onoga što je gradonačelnikova bivša supruga iznela u intervjuu ovom portalu.

Vučić je dodao da mu ne pada na pamet da o tome govori na konferenciji sa austrijskim ministrom Sebastijanom Kurcom, sa kojim razgovara o mnogim važnim pitanjima. Na slično pitanje novinara BIRN-a ponovio je da će sutra govoriti i dodao:

- Nisam siguran da će da vam se dopadne, ali sam siguran da će većina građana da razume ono o čemu govorim - rekao je Vučić, koji sutra gostuje u emisiji "Upitnik" na javnom servisu.

U intervjuu koji je objavio Krik, bivša supruga gradonačelnika Beograda rekla je da joj je Siniša Mali ispričao da je organizovao rušenje "nekih kolibica" u Hercegovačkoj ulici u beogradskoj Savamali. Ona je govorila i o imovini koju poseduju ona i bivši suprug, novcu čije se poreklo ne zna, of šor kompanijama iza kojih stoji aktuelni gradonačelnik, negovim saradnicima...

ŠOKANTNE TVRDNJE: Krik objavio intervju sa suprugom gradonačelnika Beograda

Agencija za borbu protiv korupcije demantovala Mariju Mali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track