UŽIVO KURIR TV:  Vučić nastavio kampanju u Leskovcu
Foto: Kurir TV

UŽIVO KURIR TV: Vučić nastavio kampanju u Leskovcu

Politika -

LESKOVAC - Lider Srpske napredne stranke i predsednicki kandidat vladajuce koalicije Aleksandar Vucic, predizbornu kampanju nastavio je posetom Leskovcu.

U Sportsko-rekreacionom centru Dubočica u tom gradu, od 18 sati bice održan miting SNS-a, gde će se Vučić obratiti prisutnima.

Simpatizeri SNS počeli su već oko 16 časova da pristižu na skup, a na sebi su nosili obeležja SNS kao i majice sa logom "AV".Članovi nekoliko kulturno umetničkih drustava iz Leskovca i okoline napravili su špalir kroz koji će proći brojni funkcioneri SNS i koalicioni partneri.

18.05 Skup je počeo intoniranjem himne "Bože pravde".

18.10 Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović prvi je izašao na binu.

"Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem na čelu konačno postaje zemlja u kojoj se rad i trud vrednuju", poručio je Cvetanović.

"Vučić je dokazao da ima plan, obrazovanje i energiju da okonča posao srpske ekonomske tranzicije. Ali on nije sam, on ima saveznike u tom poduhvatu. Ima jednog i važnog saveznika, a to je narod Srbijie. Hvala vam na tome predsedniče, nadam se da će to Srbija to umeti da ceni", poručio je Cvetanović, koji je govor završio rečima: "Živeo Aleksandar Vučić!".

18.15 Proizvođač ajvara iz okoline Leskovca Novica Gorčić prisutnima je poručio da žive u poljoprivrednom kraju, zbog čega je počeo poljoprivrednu proizvodnju.

"Cela moja porodica je uključena u proizvodnju ajvara i drugih leskovačkih spcijaliteta. Zahvaljući podršci porodice, grada i države osvojio sam pivu nagradu na sajmu hrane i pića. Sad moje proizvode traže i kupce iz inostranstva. Zahvaljuči Aleksandru Vučiću, srpska poljoprivreda sad ima perspektivu", rekao je Gorčić.

18.18 Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma poručio je da Srbija ima samo put kojom je vodi Aleksandar Vučić.

"Zbog stabilnosti dinara koju čuva kao svoju kuću, mora da pobedi Aleksandar Vučić", rekao je Marković.

On je rekao da je veoma važno da što manje građana iz unutrašnjostoi odlazi da radi i živi u Beograd.

"Nama treba Vučić da živite sa svojom decom i da živite od svog rada!", rekao je Marković koji je tražio od pristutnih da ustanu i da glasno kažu ko će da pobedi na izborima, na šta su prisutni glasno odgovarali: "Vučić!".

18.25 Na binu je izašla hraniteljka Branislav Kostića, koja brine o dve devojke sa Daunovim sindromom.

"Svojim primerom želim da pošaljem poruku da ne smemo da pravimo razliku među ljudima. Upravo to sam prepoznala kod Aleksandra Vučića koji se zalaže za to da Srbija postane država sa jednakim šansama za sve. Zbog toga vas pozivam da na predstojećim izborima podržite Aleksandra Vučića", poručila je Kostićeva.

18.25 Predsednik PUPS Milan Krkobabić se prisutnima obratio rečima "Dobro veče, srpski Mančesteru!".

"Svi iz SNS vole Aleksandra Vučića i imaju razloga da to vile. Mi iz PUPS ga poštujemo i zanamo zašto ga poštujemo", rekao je Krkobabić.

On je istakao da penzioneri žele da žive u miru, da unici i deca imaju siguran posao i da imaju sigurne penzije i to im garantuje Vučić.

18.35 Na binu izlazi Aleksandar Vučić, praćen gromoglasnim aplauzom i skandiranjem "Vučić, Vučić!" i "Pobeda, pobeda!".

"Posle godine i decenija propadanja, Lebane dobija novu fabriku. Samo za ovu fabriku smo dali 147 miliona dinara, zato što hoćemo da razvijamo jug Srbije, zato što hoćemo da jug Srbije bude što jači i razvijeniji. Novac će dolaziti na jug Srbije i svakog dana ćete od svog rada živeti još više", rekao je Vučić.

On je poručio da dolazi vreme za novi život Srbije.

"Neko je pre dosta godina ovde ugasio svetlo, a mi smo došli da ga upalimo", rekao je Vučić.

On je ponovio da nijednu ružnu reč nije reako o svojimp olitičkim protivnicima, a da su oni utvratili uvredama.

"A oni što su menei govorili to pas s maslom ne bi mogao da pojede. A ja im poručujem da je prava gospoda ovde", poručio je on.

"Jedino što me vređa što običan narod nazivaju nižom klasom i sendvičarima. A mi njihove pristalice poštujemo. Mi smo jedni vredni ljudi koji samo hoćemo da pošteno radimo. Vama hvala što sve to trpite i ćutite iako i samividite koliko nas je više", rekao je Vučić, prekidan povicima "Pobeda, pobeda!".

On je poručio da neće bilo kome dozvoliti vešanje na banderama, kao što su pojedini tvrdili.

"Oni svakoga dana pokazuju koliko mrze, obratite pažnju na to. A mi samo hoćemo da budemo poštovani i svoj na svome, da mi poštujemo druge i da drugi poštuju nas", rekao je Vučić.

On je istakao da je Srbija jedina zemlja u Evropu koja nije uvela sankcije Rusiji, dovela kineskog predsednika i premijera i sačuvala železaru.

"Ovom zemljom nikad neće upravljati niko sa strane, već oni koji u njoj žive i to je moj zavet vama", rekao je lider SNS.

On se posebno zahvalio penzionerima bez kojih ne bi bilo moguće sprovesti reforme, a nakon toga i koalicionim partnerima.

On je rekao da izbori neće biti laki i da je važno da svi izađu na izbore.

"Zato pozivam sve ljude da izađu na izbore da glasaju i glavom i srcem da glasaju za poverenje, mir, sigurnost i za rad. Neću da vam obećavam kule i gradove, samo radom možemo živeti bolje", poručio je Vučić koji je govor završio rečima: Živeo Leskovac! Živeo jug Srbije, živela Srbija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track