STEFANOVIĆ I DAČIĆ ZAJEDNO NA SKUPU U VALJEVU: Pobeda Vučića za uspešnu i jaku Srbiju
Foto: Marina Lopičić

Pozivaju građane da izađu na izbore

STEFANOVIĆ I DAČIĆ ZAJEDNO NA SKUPU U VALJEVU: Pobeda Vučića za uspešnu i jaku Srbiju

Politika -

VALJEVO - Sa zajedničkog predizbornog skupa podrške u Valjevu večeras su član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović i predsednik SPS Ivica Dačić poručili da je pobeda Aleksandra Vučića pobeda za modernu, uspešnu i jaku Srbiju.

Oni su pozvali građane da 2. aprila izađu na glasanje, da zaokruže broj ispred Aleksandra Vučića, jer jedino tako Srbija moze da ostane na pravom putu, da se razvija brže, bolje i jače.

Stefanović je istakao da 2. aprila građani ne moraju puno da se pitaju za koga da glasaju, jer je pobeda Aleksandra Vučića, pobeda Srbije. Naglasio je da je Aleksandar Vučić kandidat svih građana i da se jednako bori i brine o svima, makar oni drugačije mislili od njega, makar i ne glasali za njega.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Ukazao je i na to da je Valjevo grad koji je "važan deo motora Srbije". "Vlada predvođena Aleksandrom Vučićem omogućila je da ovaj grad stane na noge, povratila je "Krušik" koji je od 2014. godine zaposlio 1234 nova radnika, otvorila fabriku "Gorenje", a povezivanjem sa Koridorom 11, Valjevo će imati i bolje šanse za nove investicije,nova radna mesta i jaču ekonomiju", istakao je Stefanović.

On je zaključio da građani znaju da izbori 2. aprila nisu samo izbori za predsednika države, već su to izbori za ekonomiju na zdravim osnovama, izbori za sigurnu budućnost svih građana.

Dačić je istakao da je vitalni interes Srbije da pobedi politika koja garantuje nacionalne interese, koja je jaka i poštovana kako i zaslužuje da bude.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Naglasio je da Srpsku naprednu stranku i Socijalističku partiju Srbije ujedinjuje interes za Srbiju, ujedinjuje čovek koji garantuje stabilnost Srbije i koji uživa najveće poverenje građana, a to je Aleksandar Vučić koji će Srbiju voditi putem prosperiteta, a ne destrukcije kao drugi.

Dačić je poručio da je glas za Vučića glas za Socijalističku partiju i pozvao građane da 2. aprila izađu na izbore i glasaju za buducnost Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track