BELI JAKO PROTIV BAČKE ŠESTICE: Naprednjaci, pa dobro, KO je ovde LUD?!
Foto: Kurir

Preletačević upozorava na kršenje izborne tišine

BELI JAKO PROTIV BAČKE ŠESTICE: Naprednjaci, pa dobro, KO je ovde LUD?!

Politika -

Ljubiša Beli Preletačević priprema se za žestok finiš predsedničke kampanje, a na društvenim mrežama, putem kojih uglavnom komunicira sa simpatizerima, uveliko upozorava da se priprema ozbiljno kršenje izborne tišine.

Naime, kako se navodi na Fejsbuk stranici "Samo jako - Vajska", tišina će biti ozbiljno ugrožena manifestacijom Muzičko proleće u Baču, koja se ove godina održava pod nazivom "Bačka šestica", a na kojoj će nastupiti 6 bendova i biti promovisano 6 vrsta pića.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

To je u statusu na pomenutoj stranici protumačeno kao direktna promocija rednog broja pod kojim će na glasačkim listićima biti zaveden kandidat vladajuće koalicije za predsednika Aleksandar Vučić, pa Preletačević nije odoleo a da se ne zapita "ko je tu lud".

EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV, BELI SAMO JAKO NEMA DILEMU: Pobediću u prvom krugu!

"Već su krenule najave za kršenje predizborne tišine. Predizborna tišina počinje u četvrtak u ponoć. Zamislite "Bačka šestica", 6 bendova i promocija 6 vrsti pića. Pa dobro, ko je ovde lud? I to sve o trošku opštine, a ne SNS-a?! Pozivamo sve opozicione opštinske odbore da nam se pridruže u zahtevu da se ovaj događaj pomeri, ili da mu se promeni naziv. Za vlast imamo poruku da se odazovu na naš zahtev i ispoštuju zakon! U suprotnom će zažaliti dan kada su ovo organizovali", oštro stoji na Fejsbuk stranici koja se dovodi u vezu sa kandidatom Pokreta "Sarmu probo nisi".

PREDIZBORNO OBEĆANJE BELOG PRELETAČEVIĆA: U Beogradu ću izgraditi tri metroa i pet aerodroma!

SVI ŠOKIRANI! Evo šta STRANI MEDIJI pišu o BELOM PRELETAČEVIĆU

PRELETAČEVIĆ PREKINUO JANKOVIĆEV MITING: Uključio megafon, pa dobio aplauz! OVO SE JOŠ NIJE DESILO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track