ŠEŠELJ POSLE GLASANJA U BATAJNICI: Nadam se drugom krugu i tv duelu sa Vučićem
Foto: Dimitrije Goll

Srbija bira predsednika

ŠEŠELJ POSLE GLASANJA U BATAJNICI: Nadam se drugom krugu i tv duelu sa Vučićem

Politika -

BEOGRAD - Predsednički kandidat Vojislav Ssešelj izjavio je danas da se nada prolasku u drugi krug, u kome očekuje "žestok okršaj" sa Aleksandrom Vučićem, čemu se, kaže, unapred raduje.

"Ubeđen sam da Aleksandar Vučić neće uspeti da izbegne direktan TV duel, kao što je to izbegavao pune dve i po godine. Drugog kruga nema bez televizijskog duela, a ja nudim nekoliko duela, na raznim televizijama sa nacionalnim frekvencijom", rekao je Šešelj novinarima nakon glasanja u Batajnici.

IZBORNA NOĆ VEČERAS! KURIR PRE SVIH: Saznajte prvi ko vodi u trci za predsednika Srbije!

Odgovarajući novinarki hrvatske televizije, Šešelj je rekao da nije Vučićev čovek, te kako to može i biti, zapitao je, kada je od njega stariji 16 godina.

Rekao je da ga sada neki napadaju i da je "Kolindin čovek", pošto je "jednim pismom podrške Ivi Josipoviću obezbedio da ona bude izabrana za predsednika Republike", iako je, kako je rekao, nekoliko dana pred izbore Josipović vodio sa 11 odsto razlike.

Šešelj je rekao i da mu je zdravlje odlično, ispravio novinarku da "nije pušten zbog zdravlja iz Haga", već da je "izbačen", ali da je sada veoma zdrav.ž

Dodao je da nije odustao od dolaska u Hrvatsku i da uskoro dolazi, jer ga "tamo sa radošću očekuju", te da su se "pokajali" zbog zabrane ulaska u tu zemlju.

"Kako da mi zabrane ulaz na 20 godina, kao da će Hrvatska kao država postojati još 20 godina. To je besmislena zabrana", rekao je Šešelj.

UŽIVO NAJNOVIJI PODACI! RIK: Izlaznost do 14 sati 29,94%, a 2012. godine 31,67%

(KURIR TV) KANDIDATI PORANILI NA BIRALIŠTA: Vučić glasao sa ćerkom, Jeremić sa ženom, a Beli sam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track