Najnovije vesti

MIROSLAV PAROVIĆ: Nadam se da će izborni dan i noć proteći mirno
Foto: Promo

Predsednički izbori

MIROSLAV PAROVIĆ: Nadam se da će izborni dan i noć proteći mirno

Politika

NOVI SAD - Predsednički kandidat Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović izrazio je danas nadu da će izborni dan, ali i noć, proteći mirno i istakao da je vodio najpristojniju kampanju, jer se isključio iz referendumske atmosfere.

"Moja velika nada je da plan određenih grupacija, koje ja zovem NATO strukture, u ovoj zemlji neće uspeti i da će ovaj dan, a posebno izborna noć proteći mirno i da će se sve završiti u duhu najboljih demokratskih tekovina koja ova država baštini", rekao je Parović nakon što je glasao u Novom Sadu.

On je dodao da je vodio ubedljivo najpristojinu kampanju, jer se, kako je ocenio, nije uključio u štetnu referndumsku atmosferu u zemlji.

"Pokušao sam da Srbiji ponudim drugačiju politiku. Ne mislim da će u ovom momentu da bude u broju iskazana previše, ali sam siguran da će doprineti stabilnosti zemlje.

Nažalost mi smo u poziciji da se opoziciona scena svela na vulgarnost i nedostatak programa, na uvrede, psovke i karikature , a ja sam pokazatelj da se politika mora drugačije voditi. Nastaviću takvu vrednosnu priču koja je Srbiji preko potrebna", naveo je Parović.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...