MIROSLAV PAROVIĆ: Nadam se da će izborni dan i noć proteći mirno
Foto: Promo

Predsednički izbori

MIROSLAV PAROVIĆ: Nadam se da će izborni dan i noć proteći mirno

Politika -

NOVI SAD - Predsednički kandidat Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović izrazio je danas nadu da će izborni dan, ali i noć, proteći mirno i istakao da je vodio najpristojniju kampanju, jer se isključio iz referendumske atmosfere.

"Moja velika nada je da plan određenih grupacija, koje ja zovem NATO strukture, u ovoj zemlji neće uspeti i da će ovaj dan, a posebno izborna noć proteći mirno i da će se sve završiti u duhu najboljih demokratskih tekovina koja ova država baštini", rekao je Parović nakon što je glasao u Novom Sadu.

On je dodao da je vodio ubedljivo najpristojinu kampanju, jer se, kako je ocenio, nije uključio u štetnu referndumsku atmosferu u zemlji.

"Pokušao sam da Srbiji ponudim drugačiju politiku. Ne mislim da će u ovom momentu da bude u broju iskazana previše, ali sam siguran da će doprineti stabilnosti zemlje.

Nažalost mi smo u poziciji da se opoziciona scena svela na vulgarnost i nedostatak programa, na uvrede, psovke i karikature , a ja sam pokazatelj da se politika mora drugačije voditi. Nastaviću takvu vrednosnu priču koja je Srbiji preko potrebna", naveo je Parović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track