NIKOLIĆ: Znate na čijoj sam strani!
Foto: Tanjug/Rade Prelić

Aktuelni predsednik

NIKOLIĆ: Znate na čijoj sam strani!

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić očekuje da će građani Srbije izabrati predsednika, koji će nastaviti da predstavlja Srbiju na način na koji je to on radio, kao i da će Srbija biti još uspešnija.

"Očekujem da izaberemo predsednka koji će nastaviti, stići i krenuti sa puta do koga sam ja stigao, kao i nastaviti dalje. Očekujem da se politika Srbije ne menja, da se način na koji se Srbija predstavlja u svetu ne menja i da sačuvamo prijateljstva na istoku, zapadu, severu i jugu", rekao je Nikolić posle glasanja, oko 11 sati, u Osnovnoj školi Kralj Aleksandar prvi na Novom Beogradu.

"Da ne zatvaramo kapije koje sam otvorio, već da ih otvorimo još više", dodao je Nikolić.

On je istakao da je uveren da Srbija neće menjati svoju politiku i da će ono što je do sada bilo uspešno samo biti još uspešnije u budućnem periodu. Nikolić očekuje da će današnji izbori proteći kao i uvek, odnosno da će to biti "svečanost kojom građani Srbije dokazuju svoju ozbiljnnost i želju da učestvuju u načinu na koji se o sudbini Srbije odlučuje".

"Svima želim danas sreću i da svako dobije onoliko glasova koliko mu građani Srbije opredeljuju. VI (novinari) znate na čijom sam ja strani", dodao je Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track