Najnovije vesti

ISTORIČAR PREDRAG MARKOVIĆ PREDAVAO PRELETAČEVIĆU: Beli, nastavi sa školom da ne budeš Ali Dži!
Foto: Aleksandar Jovanović, Stefan Jokić

Hit

ISTORIČAR PREDRAG MARKOVIĆ PREDAVAO PRELETAČEVIĆU: Beli, nastavi sa školom da ne budeš Ali Dži!

Politika

Još na fakultetu sam video da u njemu čučI šoumen, rekao Predrag Marković iz SPS

Socijalista i istoričar Predrag Marković imao je prilike da upozna Luku Maksimovića pre nego što je postao Ljubiša Beli Preletačević i kaže da se još tada videlo da u njemu čuči šoumen.

Marković, koji je jedno vreme predavao Maksimoviću, otkriva da se on na apsolventskoj večeri pojavio u škotskom kiltu, kao i da je sve zabavljao svojim umetničkim radovima. Potpredsednik SPS je, naime, Maksimoviću bio profesor na Fakultetu za medije i komunikacije Singidunum, na katedri kod Nade Perišić, i za Kurir otkriva kakav je utisak ostavio na njega.

Glumio u spotu

- Luka Maksimović je svoj dar pokazivao raznim umetničkim radovima koji su deo studiranja. Možda je najbolji reklamni spot za fakultet, u kome glumi i repuje. Takođe je ispoljavao i dar za preobražaj svog imidža. Na apsolventskoj večeri se pojavio u škotskom kiltu i beloj košulji. Naravno, postao je zvezda večeri - otkriva Marković.

Kao i svaki profesor, Marković ima preporuku za bivšeg studenta.

Mani se komedije

- Moj savet mu je da na neko vreme ostavi na stranu nezapamćen uspeh svog multimedijalnog političkog performansa i da se posveti usavršavanju. Tako neće biti srpska varijanta Ali Džija, britanskog repera-poslanika iz komedije Saše Barona Koena - smatra Marković.

Preletačević nastavlja šou
IŠAO SABAJLE DA ISELI TOMU NIKOLIĆA

Beli Preletačević nastavio je i juče s predsedničkim aktivnostima, te je rano ujutru, kako kaže, bio na Andrićevom vencu kako bi „preuzeo funkciju od Tomislava Nikolića, jer je pobedio na izborima“.
- Išo sam jutros u sedam na Andrićev, drao se pod prozor: „Tomo, Tomislave, siđi da mi predaš ključ!“, kaže Toma da je Vučić pobedio. Nemoguće mi to nešto, znam da sam dobio 67,97 odsto. Ko koga ovde laže? Nije valjda da je stvarno Vučić pobedio? - jadao se Beli u svom stilu na Fejsbuku.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...