TVITERAŠI OGORČENI ZBOG SRAMNIH PLAKATA PROTIV JANKOVIĆA: Doveli ste nam život do kontejnera, a sad nam i štivo dali?! Neće moći!
Foto: Printscreen/N1

Poziv na linč lidera Pokreta "Slobodni građani srbije"

TVITERAŠI OGORČENI ZBOG SRAMNIH PLAKATA PROTIV JANKOVIĆA: Doveli ste nam život do kontejnera, a sad nam i štivo dali?! Neće moći!

Politika -

BEOGRAD - Na Banovom brdu u sredu uveče su se pojavili sramni plakati protiv lidera pokreta "Slobodni građani Srbije" Saše Jankovića, a zbog najnovijeg fašističkog ispada masovno su ustali i korisnici društvenih mreža.

foto: Kurir

Mahom najaktivniji u osudi bili su tviteraši, šokirani posterima na kojima na engleskom jeziku piše "Budi smiren i ubij svog cimera", dok je na drugima prikazan Janković kako gleda u svog psa dok ispod piše "Budi dobar da ne prođeš kao cimer. Morao sam, nije hteo da sluša".

"SNS najveći deo građana doveo do kontejnera, a sad im i štivo dao", "Ovi plakati su sinoć lepljeni i u blokovima 44 i 45 na Novom Beogradu. Nekoliko naprednjačkih ekipa je taj prljavi posao obavljalo oko 22 časa", "Plaše ga se jer vredi, pa moraju tako", samo su neki od komentara ogorčenih građana.

foto: Printscreen Twitter

Osudi se pridružio i lider Pokreta za preokret Janko Veselinović, ocenivši pomenute plakate kao "gebelsovski način" razračunavanja sa političkim neistomišljenicima.

"Oštro osuđujem nalogodavce i izvršioce koji su na gebelsovski način - sramnim plakatima vređali Sašu Jankovića", naveo je Veselinović na Tviteru.

Saša Janković sinoć nije želeo da komentariše ove plakate, jer kako je naveo, građani znaju o čemu je reč.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: GAŠIĆ NAREDIO BIA DA PRATE ALEKSANDRA RODIĆA I UREDNIKE KURIRA!

(Kurir.rs/ Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track